Çocuk kartı önerisi

1martineX

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i3 101000F 3.60ghz
Nvidia 710 Gt
Gskill 8GB Ram
224 Gb SSD
Asus H410M-K Anakart
Rampage Victory Kasa
Merhaba arkadaşlar kardeşim için çocuk kartı alacağız İninal'da çocuk kartı var ama resmi sitelerinde herhangi bir çocuk kartı için bilgi yok. Başka veli onaylı olacak çocuk banka kartı var mı? Papara olmasın ne kadar desem de kabul etmiyorlar. Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar kardeşim için çocuk kartı alacağız Ininal'da çocuk kartı var ama resmi sitelerinde herhangi bir çocuk kartı için bilgi yok. Başka veli onaylı olacak çocuk banka kartı var mı? Papara olmasın ne kadar desem de kabul etmiyorlar. Teşekkürler.

İş Bankası İlk İmza.

İninal kapatıldı. Veli ile bir bankaya gidip çocuk hesabı açmadığınız sürece bir şey olmaz. Gençler ve çocuklar için Papara gibi alternatif sunan başka bir yer de yok onu söylemeliyim.

Papara önerebilirdim fakat oda askıya alındı bildiğiniz üzere o yüzden garanti gibi bankalardan veli ile gidilip vadesiz TL hesabı açtırmak mantıklı olabilir veya çocuğa velisi kendi kartını verebilir.

Merhaba arkadaşlar kardeşim için çocuk kartı alacağız İninal'da çocuk kartı var ama resmi sitelerinde herhangi bir çocuk kartı için bilgi yok. Başka veli onaylı olacak çocuk banka kartı var mı? Papara olmasın ne kadar desem de kabul etmiyorlar. Teşekkürler
Hocam kardeşinize özel bankadan gidip velisi olup çıkartabiliyorsunuz diye biliyorum. Papara önerirdim lakin şu an çok karışık Papara'da durumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı