Çocuk sağlığı hastalıkları doktorunun verdiği randevu süresinde reşit olmak

Ama 3 ay sonra kontrole gel dedi.
Gittiğinde sana 18 yaşında olduğunu, bu yüzden artık çocuk bölümünde bakılamayacağını söyleyecekler. Erişkin doktoruna gittiğinde çocuk doktorunun yaptığı tetkikleri, kullandırdığı ilaçları vb. söyle. Sana yardımcı olur.

Gittiğinde sana 18 yaşında olduğunu, bu yüzden artık çocuk bölümünde bakılamayacağını söyleyecekler. Erişkin doktoruna gittiğinde çocuk doktorunun yaptığı tetkikleri, kullandırdığı ilaçları vb. söyle. Sana yardımcı olur.
Keşke yaşım gibi gözükseydim. Çok kötüyüm.

Kötüyüm derken psikolojik olarak. 18 yaşında göstermiyorum. Üniversiteye hazırlanıyorum. Aynaya bakıyorum sonra tüm hayat kalitem bitiyor. Çalışmayı bırakıyorum.
Moralim çok bozuk.
Şu hayatta tip her şey demek değildir. Sen üniversite hayatına odaklan. Bırak, seni seven böyle sevsin dostum. Takma kafana. Sen üniversiteni kazan, gerisi olur biter.

Şu hayatta tip her şey demek değildir. Sen üniversite hayatına odaklan. Bırak, seni seven böyle sevsin dostum. Takma kafana. Sen üniversiteni kazan, gerisi olur biter.
Tip değil boy. Kusura bakma ama 160 bile değilim. Bu durumda kendimi kabul edemiyorum. Ne bileyim ya. Söyleyecek kelime bulamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı