Çocuk sahibi olmak istememek hata mı?

Valla benim arkadaşım sırf arada sapıklık var diye (anladınız siz o sapıklığı hani erkek+dişi var ya o sapıklık çocuk sahibi olmayacakmış. Ne deyim şimdi ben ona

Son düzenleyen: Moderatör:
Varsa böyle düşünen kafasını tuvalete bıraksın.
Bundan doğal birşey yok.
Bende yapmama düşüncesindeyim evlilik den 5 yıl sonrasına kadar karımla baş başa zaman yakarım.
Sonra millet dert yanıyor evlilik öyle bu şöyle bakıyorsun 21 yaşında evleniyor adam 22 yaşında çoçuğu var.

Tabulardan biri.

Bu olayı 14-22 yaş aralığındaki insanların anlamaması, kavrayamaması normal. Bu yaşlarda hormonlarınız bu duyguları canlandırmaz çünkü sizde. Ama yavaş yavaş 30'a dayanınca, 30'u bir tık geçince özellikle kadınlarda hormonsal durumlardan kaynaklı anne olma isteği artıyor.

Evlenip karşılıklı istekle çocuk yapmayan çiftler de tanıdım. Ama siz istemiyorsunuz diye evlendiğiniz kişiye bunu yaşatma hakkınız yok. Bu ortak bir konudur ve 2 kişinin de orta yolu bulması gerekir. 2 kişinin kafasına yattıktan sonra milleti ilgilendiren ne? Kendinizi milletin düşüncelerine göre kısıtladığınız için böyle saçma düşüncelere giriyorsunuz, benden demesi.

Son düzenleme:
Ürememesi gerekipte üreyen öyle insanlar tanıdım ki, çocuk yapıcam, elimden geldiği kadar düzgün bir eğitim vermeye çalışıcam ve bu ürememesi gereken kişilerin yetiştiremediği çocuklarla aynı okula göndericem. Hiç yapmam daha iyi. Tanıdığım bir hatun arada telekızlık yapıyor, 2 sene içinde evlendi çocuk yaptı boşandı yeniden evlendi yenisine hamile. Çocuğa akrabaları falan bakıyor. Böyle insanlar doğurup çocuk "yetiştiriyor" maalesef. Herkes istediği gibi özgürce çocuk yapamamalı.

Yaşınla alakalı olabilir. Eğer genç bir insansan zaten, yuva kurmak gibi sorumlulukların içine girmek seni sıkabilir

30 yaşın dan sonra belki düşüncen değişir. Ne diyelim.

Bu arada evlilik cocuk için yapılır

3 yaşında bir oğlum ve henüz 2 aylık bir kızım var. İkisi de benim için bir mucize, ilahi bir hediye. Dünya onların etrafında dönüyor.

Eğitimli insanların çocuk yapması daha önemli. Çünkü çocuklarına da üstün niteliklerini aşılıyorlar.

Acele etmeyebilirsiniz ama ileride illa ki isteyeceksiniz. Ve inşallah olduğunda her şeyiniz de o olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…