S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 23 Eylül 2020 #41 Beynim tatile çıktı onu yakalayıp geliyorum.
Süleyman Çakırr Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 236 Yer Kurtlar Vadisi 2003 23 Eylül 2020 #42 Elektrikci_Hasan dedi: İzledikten sonra 16 yaş ve aşağı hiçbir insan evladını sevemeyeceksiniz. İçinizdeki çocuk sevgisi hücreleri tamamen boşalacaktır. Sürprizbozan: Sorumluluk kabul etmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Arkadan MSN sesi geldi
Elektrikci_Hasan dedi: İzledikten sonra 16 yaş ve aşağı hiçbir insan evladını sevemeyeceksiniz. İçinizdeki çocuk sevgisi hücreleri tamamen boşalacaktır. Sürprizbozan: Sorumluluk kabul etmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Arkadan MSN sesi geldi
KS KS Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #43 Süleyman Çakırr dedi: Arkadan MSN sesi geldi Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım ?
Süleyman Çakırr Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 236 Yer Kurtlar Vadisi 2003 23 Eylül 2020 #44 Elektrikci_Hasan dedi: Nasıl yani anlamadım? Genişletmek için tıkla... Videodan geldi
KS KS Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #45 Süleyman Çakırr dedi: Videodan geldi Genişletmek için tıkla... 4:08'deki sesten sonra kainatta varolan hiçbir ses türünü tanımlayamıyorum. Beynin ses ve işitme ile alakalı bölümünü felç etti pezevenk.
Süleyman Çakırr dedi: Videodan geldi Genişletmek için tıkla... 4:08'deki sesten sonra kainatta varolan hiçbir ses türünü tanımlayamıyorum. Beynin ses ve işitme ile alakalı bölümünü felç etti pezevenk.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 23 Eylül 2020 #46 Elektrikci_Hasan dedi: 2015 çıkışlı video. Yaşa 16 desek şuan 21 yaşındadır. 1-2 seneye kalmaz intihar eder. Genişletmek için tıkla... Bu video 2012-2013 yıllarından olsa gerek, 2015'den önce biliyordum çünkü bunu.
Elektrikci_Hasan dedi: 2015 çıkışlı video. Yaşa 16 desek şuan 21 yaşındadır. 1-2 seneye kalmaz intihar eder. Genişletmek için tıkla... Bu video 2012-2013 yıllarından olsa gerek, 2015'den önce biliyordum çünkü bunu.
KS KS Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #47 Clarence Morrow dedi: Bu video 2012-2013 yıllarından olsa gerek, 2015'den önce biliyordum çünkü bunu. Genişletmek için tıkla... Yüce Baba Yaga. Kahinler eşliğinde mi aldınız bu bilgiyi? Yoksa bizzat gördünüz mü? Kehanet doğruysa bu veledin yaşı 24 civarı vardır savaş açması gerekiyor bu kanallara kaldırsın diye.
Clarence Morrow dedi: Bu video 2012-2013 yıllarından olsa gerek, 2015'den önce biliyordum çünkü bunu. Genişletmek için tıkla... Yüce Baba Yaga. Kahinler eşliğinde mi aldınız bu bilgiyi? Yoksa bizzat gördünüz mü? Kehanet doğruysa bu veledin yaşı 24 civarı vardır savaş açması gerekiyor bu kanallara kaldırsın diye.
Süleyman Çakırr Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 236 Yer Kurtlar Vadisi 2003 23 Eylül 2020 #48 Clarence Morrow dedi: Bu video 2012-2013 yıllarından olsa gerek, 2015'den önce biliyordum çünkü bunu. Genişletmek için tıkla... Elektrikci_Hasan dedi: Yüce Baba Yaga. Kahinler eşliğinde mi aldınız bu bilgiyi? Yoksa bizzat gördünüz mü? Kehanet doğruysa bu veledin yaşı 24 civarı vardır savaş açması gerekiyor bu kanallara kaldırsın diye. Genişletmek için tıkla... Doğrudur videonun ortalarında MSN mesaj sesi geliyor
Clarence Morrow dedi: Bu video 2012-2013 yıllarından olsa gerek, 2015'den önce biliyordum çünkü bunu. Genişletmek için tıkla... Elektrikci_Hasan dedi: Yüce Baba Yaga. Kahinler eşliğinde mi aldınız bu bilgiyi? Yoksa bizzat gördünüz mü? Kehanet doğruysa bu veledin yaşı 24 civarı vardır savaş açması gerekiyor bu kanallara kaldırsın diye. Genişletmek için tıkla... Doğrudur videonun ortalarında MSN mesaj sesi geliyor
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 23 Eylül 2020 #49 Elektrikci_Hasan dedi: Yüce Baba Yaga. Kahinler eşliğinde mi aldınız bu bilgiyi? Yoksa bizzat gördünüz mü? Kehanet doğruysa bu veledin yaşı 24 civarı vardır savaş açması gerekiyor bu kanallara kaldırsın diye. Genişletmek için tıkla... Bizzat gördüm. Wolfteam kanallarını takip ederdim o zamanlar, sürekli karşıma çıkardı.
Elektrikci_Hasan dedi: Yüce Baba Yaga. Kahinler eşliğinde mi aldınız bu bilgiyi? Yoksa bizzat gördünüz mü? Kehanet doğruysa bu veledin yaşı 24 civarı vardır savaş açması gerekiyor bu kanallara kaldırsın diye. Genişletmek için tıkla... Bizzat gördüm. Wolfteam kanallarını takip ederdim o zamanlar, sürekli karşıma çıkardı.
KS KS Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #50 Bu kadar kafi. Bu rezillik daha fazla yayılmasın. Ulan iyilik mi yaptık kötülük mü bilemedim