R REEQFROST Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Çocukların izlemesi için Minecraft'ta köylülerle RP yapabileceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi modlar lazım.
Çocukların izlemesi için Minecraft'ta köylülerle RP yapabileceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi modlar lazım.
soniq Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F / Msi PRO A620M-E / XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz CL46 16GB (1x16GB) Single Ram / GIGABYTE GeForce RTX 3070 EAGLE 8GB GDDR6 256Bit / Crucial 1TB P3 Serisi NVMe M.2 SSD Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 REEQFROST dedi: Çocukların izlemesi için Minecraft'ta köylülerle RP yapabileceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi modlar lazım. Genişletmek için tıkla... Ben izlerken rahatsız oldum siz video çekerken rahatsız olmayacak mısınız hocam?
REEQFROST dedi: Çocukların izlemesi için Minecraft'ta köylülerle RP yapabileceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi modlar lazım. Genişletmek için tıkla... Ben izlerken rahatsız oldum siz video çekerken rahatsız olmayacak mısınız hocam?
R REEQFROST Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 soniq dedi: Ben izlerken rahatsız oldum siz video çekerken rahatsız olmayacak mısınız hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam evet ama onlar kadar şey yapmayacağım.
soniq dedi: Ben izlerken rahatsız oldum siz video çekerken rahatsız olmayacak mısınız hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam evet ama onlar kadar şey yapmayacağım.
R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 REEQFROST dedi: Çocukların izlemesi için Minecraft'ta köylülerle RP yapabileceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi modlar lazım. Genişletmek için tıkla... -1000 aura.
REEQFROST dedi: Çocukların izlemesi için Minecraft'ta köylülerle RP yapabileceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi modlar lazım. Genişletmek için tıkla... -1000 aura.
soniq Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F / Msi PRO A620M-E / XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz CL46 16GB (1x16GB) Single Ram / GIGABYTE GeForce RTX 3070 EAGLE 8GB GDDR6 256Bit / Crucial 1TB P3 Serisi NVMe M.2 SSD Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #5 REEQFROST dedi: Hocam evet ama onlar kadar şey yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam modlar için https://www.curseforge.com/minecraft bu sitede arayabilirsiniz.
REEQFROST dedi: Hocam evet ama onlar kadar şey yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam modlar için https://www.curseforge.com/minecraft bu sitede arayabilirsiniz.
123musti123 Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 643 Yer Afganistan Daha fazla Sistem Özellikleri ne? Cinsiyet Erkek Meslek FBI Special Agent 9 Temmuz 2024 #6 REEQFROST dedi: Hocam evet ama onlar kadar şey yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Yapınca kanal adınızı söyler misiniz hocam?
REEQFROST dedi: Hocam evet ama onlar kadar şey yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Yapınca kanal adınızı söyler misiniz hocam?
KrulTer Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 432 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #7 Lütfen yapmayın.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #8 REEQFROST dedi: Çocukların izlemesi için Minecraft'ta köylülerle RP yapabileceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi modlar lazım. Genişletmek için tıkla... Bildiğim modlar şunlar. Custom NPC. Modern Warfare mod. Malisisdoors mod. Alcara mod. KrulTer dedi: Lütfen yapmayın. Genişletmek için tıkla... Zengin olmak istiyorsa neden yapmasın? Böyle videolar hayvan gibi kazandırıyor.
REEQFROST dedi: Çocukların izlemesi için Minecraft'ta köylülerle RP yapabileceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi modlar lazım. Genişletmek için tıkla... Bildiğim modlar şunlar. Custom NPC. Modern Warfare mod. Malisisdoors mod. Alcara mod. KrulTer dedi: Lütfen yapmayın. Genişletmek için tıkla... Zengin olmak istiyorsa neden yapmasın? Böyle videolar hayvan gibi kazandırıyor.
R REEQFROST Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #9 CapsNumScroll dedi: Bildiğim modlar şunlar. Custom NPC. Modern Warfare mod. Malisisdoors mod. Alcara mod. Zengin olmak istiyorsa neden yapmasın? Böyle videolar hayvan gibi kazandırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/city-life-rp şunu buldum ama çok güzel fakat map yok ne yapabilirim?
CapsNumScroll dedi: Bildiğim modlar şunlar. Custom NPC. Modern Warfare mod. Malisisdoors mod. Alcara mod. Zengin olmak istiyorsa neden yapmasın? Böyle videolar hayvan gibi kazandırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/city-life-rp şunu buldum ama çok güzel fakat map yok ne yapabilirim?