balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 4 Nisan 2022 #21 Greenville dedi: Yapması zevkli. İllaki olacak neden bu zevkten mahrum kalayım ki? Genişletmek için tıkla... Çocuk yapmak için sevişmek zorunda değilsin zevk için de sevişilir korunma yöntemleri var. Yaş 14 galiba.
Greenville dedi: Yapması zevkli. İllaki olacak neden bu zevkten mahrum kalayım ki? Genişletmek için tıkla... Çocuk yapmak için sevişmek zorunda değilsin zevk için de sevişilir korunma yöntemleri var. Yaş 14 galiba.
Fatihho0 Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #22 Belli bir yaşa ulaşmışsa ve bu işin ciddiyetini kavrayabiliyorsa evet.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #23 balikeat dedi: Çocuk yapmak için sevişmek zorunda değilsin zevk için de sevişilir korunma yöntemleri var. Yaş 14 galiba. Genişletmek için tıkla... Sevişmeden çocuk yapmaktan kastınız tüp bebek falan mı?
balikeat dedi: Çocuk yapmak için sevişmek zorunda değilsin zevk için de sevişilir korunma yöntemleri var. Yaş 14 galiba. Genişletmek için tıkla... Sevişmeden çocuk yapmaktan kastınız tüp bebek falan mı?
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.737 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Nisan 2022 #24 Klanımdan kimse kalmadığı zaman evlatlık alırım. Diğer türlü kendi çocuğumun olmasını tercih ederim.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 4 Nisan 2022 #25 Rexie dedi: Sevişmeden çocuk yapmaktan kastınız tüp bebek falan mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaş sadece çocuk yapmak İçin sevişilir zannediyor onu demek istiyorum.
Rexie dedi: Sevişmeden çocuk yapmaktan kastınız tüp bebek falan mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaş sadece çocuk yapmak İçin sevişilir zannediyor onu demek istiyorum.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.797 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #26 Evlatlık edinmek durumunda olsam asla kendi çocuğumdan ayırmazdım kendi çocuğuma nasıl bakacaksam aynı şekilde onunla ilgilenirdim. Ama eşimle çocuğum olabiliyorsa evlatlık (büyük konuşmayayım )edinmezdim.
Evlatlık edinmek durumunda olsam asla kendi çocuğumdan ayırmazdım kendi çocuğuma nasıl bakacaksam aynı şekilde onunla ilgilenirdim. Ama eşimle çocuğum olabiliyorsa evlatlık (büyük konuşmayayım )edinmezdim.
tuhafım Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 4 Nisan 2022 #27 Ucuz Suudi Arabistan Uçak Bileti Fiyatları - Pegasus Ucuz Suudi Arabistan Uçak Bileti fiyatları flypgs.com'da! Uçak Biletleri kampanyaları ile uygun fiyata seyahat etmek için flypgs.com'u ziyaret edin. www.flypgs.com
Ucuz Suudi Arabistan Uçak Bileti Fiyatları - Pegasus Ucuz Suudi Arabistan Uçak Bileti fiyatları flypgs.com'da! Uçak Biletleri kampanyaları ile uygun fiyata seyahat etmek için flypgs.com'u ziyaret edin. www.flypgs.com
1 172091 Kilopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 582 Çözümler 1 4 Nisan 2022 #28 tuhafım dedi: Ucuz Suudi Arabistan Uçak Bileti Fiyatları - Pegasus Ucuz Suudi Arabistan Uçak Bileti fiyatları flypgs.com'da! Uçak Biletleri kampanyaları ile uygun fiyata seyahat etmek için flypgs.com'u ziyaret edin. www.flypgs.com Genişletmek için tıkla... Bu iyiydi.
tuhafım dedi: Ucuz Suudi Arabistan Uçak Bileti Fiyatları - Pegasus Ucuz Suudi Arabistan Uçak Bileti fiyatları flypgs.com'da! Uçak Biletleri kampanyaları ile uygun fiyata seyahat etmek için flypgs.com'u ziyaret edin. www.flypgs.com Genişletmek için tıkla... Bu iyiydi.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 4 Nisan 2022 #29 Zaten yapacağım şey bu, yeni çocuk yapmama gerek yok. Var olan şanssızlardan birinin hayatını değiştirmeyi tercih ederim.
Zaten yapacağım şey bu, yeni çocuk yapmama gerek yok. Var olan şanssızlardan birinin hayatını değiştirmeyi tercih ederim.
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 4 Nisan 2022 #30 Greenville dedi: Yapması zevkli. İllaki olacak neden bu zevkten mahrum kalayım ki? Genişletmek için tıkla... Çocuk harici de zevk alınıyor hocam biraz saçma bir cevap gibi olmuş.
Greenville dedi: Yapması zevkli. İllaki olacak neden bu zevkten mahrum kalayım ki? Genişletmek için tıkla... Çocuk harici de zevk alınıyor hocam biraz saçma bir cevap gibi olmuş.