Çocukluğumdan kalma 2 flash oyun

teknopat_gorili

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B450M Pro M2 - Ryzen 5 5600 - Phantom Spirit 120 SE - Nitro+ RX 7900XT - Ripjaws 2x16 GB - Exceria G2 1 TB - Supernova G3 650W - Maxima V20
Meslek
Elektrik-Elektronik Müh. Öğrencisi
Merhaba herkese. Son günlerde nedense aklıma bu takıldı. Çocukken ikisini de çok uzun süre olmasa da çok keyifle oynadığım 2 flash oyunu hatırladım. Ancak isimlerini bir türlü getiremediğim için oyunları bulamıyorum. Aranızda bahsettiğim oyunları bilen var mı?

1. oyun: Bir mağara adamı vardı. Sanırsam uzun saçlı kaslı biriydi. Elinde yediği bir et parçası vardı. Bir tane yırtıcı kuş bu eti kapıp kaçıyor. Adam kuşun peşine düşüyordu. Havada uçan garip yaratıklar vardı. Başka tür kuşlar veya uçan göz küreleri. Adam bunlara çengel atarak birinden diğerine zıplayarak yol kat ediyordu. Topladığımız puanlarla karakterimizi geliştirip daha uzun mesafe ilerleyebiliyorduk.

2. oyun: Bir tane çocuk var. Bahçesine hazırladığı sapan gibi bir düzenek ile kendini fırlatıyor ve uçmayı deniyordu. Çocuk başta bir karton kutuda oturuyor. Oynadıkça bu kutuyu geliştirip daha uzun mesafe uçan bir taşıta çeviriyorduk.

İlk oyunu çıkaramadım, sanırım daha önce hiç oynamamışım ama bahsettiğiniz ikinci oyunu çok iyi hatırlıyorum. "Potty Racers" isimli flash oyun serisinden bir oyun olmalı. Sanırım 3 tane oyunu var serinin, ikincisi bana çok tanıdık geliyor onun linkini atacağım. Bu linkten ulaşabilirsiniz. Bu tarz eski flash oyunları bulmanın en kolay kolu İngilizce olarak Reddit vb. platformlarda arama yapmak. Bahsettiğiniz ilk oyunu da arayacağım bulabilirsem ekleme yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı