Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 22 Temmuz 2018 #1 Simdi albümlerimi karistirirken cocukluk resimlerime denk geldim. Buyrun Haydi biraz eskilere gidelim aha ahahahahaha En cok ikinci resimde okul esofmanimin pantolonumun altindan cikmasina güldüm Allahima Sira sizde Edit: La kücükken kulaklarim bildigin kepceymis sonradan düzeldi sanirim Son düzenleme: 22 Temmuz 2018
Simdi albümlerimi karistirirken cocukluk resimlerime denk geldim. Buyrun Haydi biraz eskilere gidelim aha ahahahahaha En cok ikinci resimde okul esofmanimin pantolonumun altindan cikmasina güldüm Allahima Sira sizde Edit: La kücükken kulaklarim bildigin kepceymis sonradan düzeldi sanirim
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 22 Temmuz 2018 #2 2 metre olmuşsundur şimdi abi 1. fotoğrafdaki masumiyetin duruyor mu hala acaba Almanya'ya yolum düşerse görmek isterim Karıştırmam lazım, madem sen attın atarım ben de biraz sonra
2 metre olmuşsundur şimdi abi 1. fotoğrafdaki masumiyetin duruyor mu hala acaba Almanya'ya yolum düşerse görmek isterim Karıştırmam lazım, madem sen attın atarım ben de biraz sonra
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 22 Temmuz 2018 #3 Jira dedi: 2 metre olmuşsundur şimdi abi Genişletmek için tıkla... Yok be ya 1.79 boyum var Allahima Jira dedi: 1. fotoğrafdaki masumiyetin duruyor mu hala acaba Almanya'ya yolum düşerse görmek isterim Genişletmek için tıkla... Masum degiliz hic birimiz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jira dedi: 2 metre olmuşsundur şimdi abi Genişletmek için tıkla... Yok be ya 1.79 boyum var Allahima Jira dedi: 1. fotoğrafdaki masumiyetin duruyor mu hala acaba Almanya'ya yolum düşerse görmek isterim Genişletmek için tıkla... Masum degiliz hic birimiz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 22 Temmuz 2018 #4 Sıra bende Annemden gizli yiyormuşum annemi görünce şaşırmışım
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 22 Temmuz 2018 #5 Yıl 2000. Eve yeni şu eski makinelerden girmiş. Sürekli merakla herkes fotoğraf falan çekiyor Güzel günlerdi.
Yıl 2000. Eve yeni şu eski makinelerden girmiş. Sürekli merakla herkes fotoğraf falan çekiyor Güzel günlerdi.
Z zephsyr Hectopat Katılım 19 Şubat 2018 Mesajlar 356 22 Temmuz 2018 #6 @Neşeli Enginar Çocukken de neşeliymişsin Neşen bozulmasın hiç Sürprizbozan Neşeli olmanın sırrı ne?
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 22 Temmuz 2018 #7 Çocukluğuma dair en güzel fotoğraf bu benim Sağ taraftan birileri GTX1080 uzatıyor herhalde
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 22 Temmuz 2018 #8 @AsjasFıdas1000 @Bayram Şenakar @Mr.Acar sizlerin de yazmanızı beklerim Bir tane daha atasım geldi Küçükken durduk yerde akrabalarımdan 1 lira istermişim, verdiklerinde çok mutlu olurdum Hepsinden isteyince böyle oluyor Son düzenleme: 22 Temmuz 2018
@AsjasFıdas1000 @Bayram Şenakar @Mr.Acar sizlerin de yazmanızı beklerim Bir tane daha atasım geldi Küçükken durduk yerde akrabalarımdan 1 lira istermişim, verdiklerinde çok mutlu olurdum Hepsinden isteyince böyle oluyor
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 22 Temmuz 2018 #9 zephsyr dedi: Neşeli olmanın sırrı ne? Genişletmek için tıkla... Bilmem vallahi oldum olasi böyleyim
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 22 Temmuz 2018 #10 @InJustice senden de bekliyorum