Çocuksu yüz hangi yaşlarda gider?

19ygz80

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Ben 16 yaşındayım yüzüm hala çocuksu geliyor. Çene hatlarım daha belli değil. Bende mi sıkıntı var? Yüzüm 12-13 yaşlarında neyse hala aynı şekilde. Kaç yaşında gidiyor çocuksu yüz?

Herkesin farklı yaşta gider hocam ergenlik nasıl bazısında 12 de bazısında 15e kadar oluyorsa. Yani geç ergenlik yaşadıysanız genelde bu da geç olabilir ama bir şey diyemeyiz genetik testestoron hormonunuza bağlı sakallar iyice çıkıyorsa 1-2 seneye kurtulursunuz.

23 yaşındayım. 21 yaşımdaki halim ile aramda uçurum var. Hem genetik hem de testosteron etkisinin kendini göstermesi zaman alıyor bazen. Hem 16 yaşındasın daha çok erken bu sorular için

Genelde 18 yaşından sonra oturmaya başlar, genetik bir problem de olabilir ama dert etme en iyi halin doğal halindir kankam.

Ben 27'ye girmek üzereyim. Baby face yüze sahibim ve olduğumdan biraz daha genç duruyorum ancak o çocuksu yüz 24-25 yaşında epey azalmıştı. 20 ile 25 yaş arasında belirgin şekilde yüzüm oturdu.
Ergenliğe 15 yaşında girmiştim.

Ben 25 yaşıma geldim hala sakallarımda çıkmayan kısımlar var. Gerçi ben artık o kısımların köse olduğuna inanarak umudu kestim ama orası ayrı bir konu. Belli olmuyor ya böyle şeyler. Sizin ailedeki insanların geçmiş fotoğraflarına bak bence. Kaç yaşından sonra değişeceğin konusunda güzel fikir verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…