EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #1 CoD 2'yi Online oynamak istiyordum ama bir servera girerken CD key geçersiz dedi. Ne demek istedi yardımcı olur musunuz?
CoD 2'yi Online oynamak istiyordum ama bir servera girerken CD key geçersiz dedi. Ne demek istedi yardımcı olur musunuz?
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 18 Ağustos 2022 #2 Oyunu Steam'dan indirmemişsiniz Key istediğine göre. Artı 0 Eksi
KS KS EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #3 Emre.bkm dedi: Oyunu Steam'dan indirmemişsiniz key istediğine göre. Genişletmek için tıkla... Evet korsan indirmiştim. Artı 0 Eksi
Emre.bkm dedi: Oyunu Steam'dan indirmemişsiniz key istediğine göre. Genişletmek için tıkla... Evet korsan indirmiştim.
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 18 Ağustos 2022 #4 EmirhanTR dedi: Evet korsan indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Çok normal. O halde Crack'lı hazır indireydin. Yada internetten oyunun ismini yazarak Crack dosyasını bul ve oyunun kurulu olduğu klasördeki dosyayla kopyalayıp değiştir. Artı 0 Eksi
EmirhanTR dedi: Evet korsan indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Çok normal. O halde Crack'lı hazır indireydin. Yada internetten oyunun ismini yazarak Crack dosyasını bul ve oyunun kurulu olduğu klasördeki dosyayla kopyalayıp değiştir.