Sürprizbozan CoD 4 bölümü nasıl geçilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

messinho

Centipat
Daha fazla  
Yalan yok FPS oyuncusu değilim. Normalde CoD oyunlarını normal modda güle güle oynayan biriydim, CoD 4'e tekrar baslamak istedim zor moda aldım, zar zor Kaptan Price'ın 15 yıl önce İmran Zakhaev'e suikast görevine geldim. En son helikopter beklediğimiz yerdeyim. Adamlar kafamı cıkarmama izin vermiyor. Sipere geciyorum adam gelip kafama sıkıyor. Üst üste 2 bomba atıyor. Nasıl geçeceğim? Yok mu hileli glitchli taktik?

Son düzenleyen: Moderatör:
Macmillanın yanına geç orada bir tane ağaç olması lazım oradan oyna. Adamların geleceği yer var oraya Sniper ile bak gelenleri vur birçoğu orada ölüyor zaten kalanları normal halledersin yakınına gelenlere tabanca çek.

Adamlar aşırı fazla Sniper kesinlikle yetmiyor. Veteran yapmış olabilir miyim, değiştirebliyor muyum bu zorluğu?

Üstte yazılanı deneyin yine de geçemezseniz attığım linkten wemod kurup hile açıp bölümü geçin. Sonra kaldırırsınız hileyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…