H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 28 Aralık 2020 #11 Gasmask dedi: Sürprizbozan: Maalesef yaranızı deşeceğim. Ghost! Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler Açıkçası ben Ghostun ölümüne çok üzülmedim ama sahnesi çok iyiydi. Onun yerine Gas'ın ölümüne üzüldüm
Gasmask dedi: Sürprizbozan: Maalesef yaranızı deşeceğim. Ghost! Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler Açıkçası ben Ghostun ölümüne çok üzülmedim ama sahnesi çok iyiydi. Onun yerine Gas'ın ölümüne üzüldüm
BreWerS Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 897 Çözümler 10 28 Aralık 2020 #12 CoD 4 özellikle Cpt. Macmillan ile düşmanların arasına sızdığımız "All Ghillied Up" bölümü mükemmeldi.
CoD 4 özellikle Cpt. Macmillan ile düşmanların arasına sızdığımız "All Ghillied Up" bölümü mükemmeldi.
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 28 Aralık 2020 #13 Normal hali ile MW2 en iyisidir bence. Ama Türkçe yama ile MW3 tartışılmaz bile.
Gasmask Picopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 28 Aralık 2020 #14 Hacışakirbey dedi: Sürprizbozan: Spoiler Açıkçası ben Ghostun ölümüne çok üzülmedim ama sahnesi çok iyiydi. Onun yerine Gas'ın ölümüne üzüldüm Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler bakma! Gaz'mı? O na ne olduğunu göremedik bile.
Hacışakirbey dedi: Sürprizbozan: Spoiler Açıkçası ben Ghostun ölümüne çok üzülmedim ama sahnesi çok iyiydi. Onun yerine Gas'ın ölümüne üzüldüm Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler bakma! Gaz'mı? O na ne olduğunu göremedik bile.
B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #15 Mw 3 nedense daha çok hoşuma gitti ama bunların arasından CoD4: MW derim. Gasmask dedi: Sürprizbozan: Spoiler bakma! Gaz'mı? O na ne olduğunu göremedik bile. Genişletmek için tıkla...
Mw 3 nedense daha çok hoşuma gitti ama bunların arasından CoD4: MW derim. Gasmask dedi: Sürprizbozan: Spoiler bakma! Gaz'mı? O na ne olduğunu göremedik bile. Genişletmek için tıkla...
Gasmask Picopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 28 Aralık 2020 #16 BreWerS dedi: CoD 4 özellikle Cpt. Macmillan ile düşmanların arasına sızdığımız "All Ghillied Up" bölümü mükemmeldi. Genişletmek için tıkla... Too much radiation. We'll have to go around. Cpt. MacMillan Genişletmek için tıkla...
BreWerS dedi: CoD 4 özellikle Cpt. Macmillan ile düşmanların arasına sızdığımız "All Ghillied Up" bölümü mükemmeldi. Genişletmek için tıkla... Too much radiation. We'll have to go around. Cpt. MacMillan Genişletmek için tıkla...
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 28 Aralık 2020 #17 Gasmask dedi: Sürprizbozan: Spoiler bakma! Gaz'mı? O na ne olduğunu göremedik bile. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler COD 4'ün sonunda Zakhaev vurmuyor muydu onu?
Gasmask dedi: Sürprizbozan: Spoiler bakma! Gaz'mı? O na ne olduğunu göremedik bile. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler COD 4'ün sonunda Zakhaev vurmuyor muydu onu?
Gasmask Picopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 28 Aralık 2020 #18 Hacışakirbey dedi: Sürprizbozan: Spoiler COD 4'ün sonunda Zakhaev vurmuyor muydu onu? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: spoiler Evet.
Hacışakirbey dedi: Sürprizbozan: Spoiler COD 4'ün sonunda Zakhaev vurmuyor muydu onu? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: spoiler Evet.
BreWerS Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 897 Çözümler 10 28 Aralık 2020 #19 "Are you Daft?" "Oi Suzy!" Genişletmek için tıkla... @Gasmask Repliğide iyi