yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2014 #11 Silinen üye dedi: Efsane? Mw2'den sonra öldü o efsane. Advanced Warfare bana çok komik geliyor gerçekten. Genişletmek için tıkla... Orası öyle fakat küllerinden doğmak için iyi bir başlangıç bence.
Silinen üye dedi: Efsane? Mw2'den sonra öldü o efsane. Advanced Warfare bana çok komik geliyor gerçekten. Genişletmek için tıkla... Orası öyle fakat küllerinden doğmak için iyi bir başlangıç bence.
S Shovery Ziyaretçi 21 Kasım 2014 #12 Ben klasik boş bir multiplayer CoD oyunu görüyorum. İyi sosyaller.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2014 #13 Silinen üye dedi: Ben klasik boş bir multiplayer CoD oyunu görüyorum. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi. Teşekkür ederim, iyi sosyaller.
Silinen üye dedi: Ben klasik boş bir multiplayer CoD oyunu görüyorum. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi. Teşekkür ederim, iyi sosyaller.
M M3M3 Ziyaretçi 21 Kasım 2014 #14 Oyunu kötülemeyi bırakın seriyi yani. Sorunu çözmeyi deneyin. Oyun korsan olunca kasar diyenleri anlamıyorum ya. 7-8 senedir hep korsan aldım hiçbiri de kasmıyordu nedense. Kasanlarda sistemden kaynaklanıyordu.
Oyunu kötülemeyi bırakın seriyi yani. Sorunu çözmeyi deneyin. Oyun korsan olunca kasar diyenleri anlamıyorum ya. 7-8 senedir hep korsan aldım hiçbiri de kasmıyordu nedense. Kasanlarda sistemden kaynaklanıyordu.