Cod AW Alınmalı mı?

Mehmet Aktaş

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Call of Duty:Adwanced Warfare alınır mı ? Multiplayer'i hala oynanıyor mu ?
Cod:Black Ops 3 indirme girince onu mu almalıyım fiyatları bayağa uçuk
Steam Sumer Salede indirime girer mi ?

Sistem özellikleriniz yetiyorsa ve oyunu beğendiyseniz neden olmasın. Evet oyun henüz eskimedi hala Multiplayer oynayabilirsiniz. Black ops 3 güzel oyun gayet gerçekçi. Büyük ihtimal girecektir indirime.

Sistem özellikleriniz yetiyorsa ve oyunu beğendiyseniz neden olmasın. Evet oyun henüz eskimedi hala Multiplayer oynayabilirsiniz. Black ops 3 güzel oyun gayet gerçekçi. Büyük ihtimal girecektir indirime.
Steamda Call of Duty Black ops 3 var 35 tl'ye multiplayer starter pack bunu mu alsam daha iyi olur yoksa Call of duty Advanced Warfare mi ? Sizin tercihiniz ne olurdu ? Starter pack içerikleri neler bir bilginiz var mı nelerden mahrum kalacağım ?
Not: Mp Oynamak için alacağım

Burda arkadaşımız açıklamış starter pack'i. Benim görüşümü sorarsanız sistemim olsaydı Black ops 3 alırdım çünkü daha çok ses getirdi ve daha yeni. Starter modda olmayan özellikler:
Zombies modu
Tek kişilik hikaye modu
Özel çoklu oyuncu oyunları
Prestige (55. seviyeden yukarı çıkamıyorsunuz)
Modlu içeriklere erişim
Dereceli olmayan sunucu tarayıcısı
Profil sıfırlama
Dead Ops Arcade II ve Nightmares modları

Mp'den sıkılmam sadece mp oynayacağım derseniz Black ops uygundur. Gameplay'lere bakmak size çok daha fazla fikir kazandırabilir.

Biraz araştırdım da oyunun full sürümünü almak daha mantıklı geldi galiba indirimi bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…