CoD Black Ops 1 Türkçe yama sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
4
Daha fazla  
CoD Black Ops 1 Türkçe yama yüklediğimde şu hatayı alıyorum:

mmmmmmmmmmmmmmmm.PNG

Orijinal değilse normal orijinal ise oyunu silip yeniden yükle tekrardan kur.
Orjinal değil 2 farklı malum yerden farklı zip ile indirdim. İkisinde de türkçe yama olmadı. Silip kursam bir işe yarayacağını sanmam hem kurmak zaten çok uzun sürdü..
Bu bir font hatasına benziyor bir daha rusça oyun indirirsem ne olayım ya.

Orjinal değil 2 farklı malum yerden farklı ZIP ile indirdim. İkisinde de Türkçe yama olmadı. Silip kursam bir işe yarayacağını sanmam hem kurmak zaten çok uzun sürdü.
Bu bir font hatasına benziyor bir daha rusça oyun indirirsem ne olayım ya.

Bende korsan oynamıştım ama yama olmuştu Türkçe yamaları İngilizce yamaların üstüne koyuyolar diye biliyorum ondan dolayı senin oyunun rusça olduğu için hata vermiştir.

Bende korsan oynamıştım ama yama olmuştu Türkçe yamaları İngilizce yamaların üstüne koyuyolar diye biliyorum ondan dolayı senin oyunun rusça olduğu için hata vermiştir.
Onuda yaptım metin belgesinden russian değilde english yaptım diye hata verdi. Eğer black ops varsa bilgisayarında locazation.txt dosyasında yazanları atabilir misin?

Merhaba biraz geç oldu ama kusura bakmayın öncelikle şu videodaki Ruçca olan dil dosyasını İngilizce olan ile değiştirin

https://www.youtube.com/watch?v=PQfb_TRkd-A

bütün bu işlemleri yaptıktan sonra oyununuz İngilizce olacaktır.Eğer oyuna ingilizce devam etmek istiyorsanız hiçbir şey yapmayarak oyununuzu oynayabilirsiniz eğer Türkçe oynamak istiyorsanız bu sitedeki Türkçe dil dosyalarını oyununuzun üzerine kurun

https://www.oyunceviri.net/call-of-duty-black-ops/

bunların hepsini yaptıktan sonra oyununuz Türkçe bir şekilde çalışacaktır iyi günler dilerim

1662490411847.png

1662490424151.png

1662490432863.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı