D deepdark0 Ziyaretçi 8 Ağustos 2015 #11 Dediğin fiyat biraz pahalı. Ancak biraz takip et uygun fiyat bulursan alırsın. Bulamazsan bekle. Bence fiyatı biraz yüksek.
Dediğin fiyat biraz pahalı. Ancak biraz takip et uygun fiyat bulursan alırsın. Bulamazsan bekle. Bence fiyatı biraz yüksek.
M m33 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #12 Silinen üye dedi: Dediğin fiyat biraz pahalı. Ancak biraz takip et uygun fiyat bulursan alırsın. Bulamazsan bekle. Bence fiyatı biraz yüksek. Genişletmek için tıkla... 60 TL'ye kutulu aldım.
Silinen üye dedi: Dediğin fiyat biraz pahalı. Ancak biraz takip et uygun fiyat bulursan alırsın. Bulamazsan bekle. Bence fiyatı biraz yüksek. Genişletmek için tıkla... 60 TL'ye kutulu aldım.
BİGB@NG Kilopat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 182 12 Ağustos 2015 #13 38 TL'ye Steam'den aldım. İndirimliyken Season Pass de aldım. İkisi bana 70 küsür liraya mal oldu. Çok uygun. Üstüne 6-7 tane customization pack aldım. Çok da iyi oldu çok da güzel oldu.
38 TL'ye Steam'den aldım. İndirimliyken Season Pass de aldım. İkisi bana 70 küsür liraya mal oldu. Çok uygun. Üstüne 6-7 tane customization pack aldım. Çok da iyi oldu çok da güzel oldu.
demigod Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 580 12 Ağustos 2015 #14 Geçen 28 TL'ye düşmüştü steamde, böyle durumlarda en iyisi steam indirimlerini beklemek. Eski oyun sonuçta, bir şey kaybetmezsin.
Geçen 28 TL'ye düşmüştü steamde, böyle durumlarda en iyisi steam indirimlerini beklemek. Eski oyun sonuçta, bir şey kaybetmezsin.