mouns Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 78 15 Temmuz 2023 #1 CoD Black Ops 2'de bazen 120 FPS'lere kadar çıkıyorken. Bir anda 1 FPS'e düşüyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023
CoD Black Ops 2'de bazen 120 FPS'lere kadar çıkıyorken. Bir anda 1 FPS'e düşüyor. Nasıl düzeltebilirim?
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 15 Temmuz 2023 #11 MustafaG27 dedi: Diğer oyunlarda ya direk düşük FPS alıyorum ya da yüksek FPS alıyorum drop yemiyorum Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarından ''Max frames per second'' ayarını monitörünüz hz değerine sabitleyin. Artı 0 Eksi
MustafaG27 dedi: Diğer oyunlarda ya direk düşük FPS alıyorum ya da yüksek FPS alıyorum drop yemiyorum Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarından ''Max frames per second'' ayarını monitörünüz hz değerine sabitleyin.
KS KS mouns Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 78 15 Temmuz 2023 #12 STE1N dedi: Dikey eşitleme, dikey senkronizasyon ya da Vsync ayarı vardır oyun ayarlarında. Onu açarak deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam öyle deneyeceğim fakat şuan dışarıdayım denersem ve yine olmazsa konuya mesaj gönderirim Artı 0 Eksi
STE1N dedi: Dikey eşitleme, dikey senkronizasyon ya da Vsync ayarı vardır oyun ayarlarında. Onu açarak deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam öyle deneyeceğim fakat şuan dışarıdayım denersem ve yine olmazsa konuya mesaj gönderirim