Riderson Femtopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 28 11 Nisan 2023 #1 Merhaba, CoD Black Ops 2'de kaç son var acaba? Galiba en kötüsünü yaptım. Eski bölümleri oynayıp yarıdan devam etsem final değişir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2023
Merhaba, CoD Black Ops 2'de kaç son var acaba? Galiba en kötüsünü yaptım. Eski bölümleri oynayıp yarıdan devam etsem final değişir mi?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 11 Nisan 2023 #2 8 tane olması lazım. Eski bölümleri oynayıp sonu değiştirebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
ester c Megapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 Riderson dedi: Merhaba, CoD Black Ops 2'de kaç son var acaba? Galiba en kötüsünü yaptım. Eski bölümleri oynayıp yarıdan devam etsem final değişir mi? Genişletmek için tıkla... Ben üç son var sanıyordum internetten baktım şimdi sekiz farklı son varmış şaşırdım baya. Ben tekrar başlamıştım oyuna zaten kısa diye ama kayıtlı bölümden diğer sonları görebilirsin sanırım. Artı 0 Eksi
Riderson dedi: Merhaba, CoD Black Ops 2'de kaç son var acaba? Galiba en kötüsünü yaptım. Eski bölümleri oynayıp yarıdan devam etsem final değişir mi? Genişletmek için tıkla... Ben üç son var sanıyordum internetten baktım şimdi sekiz farklı son varmış şaşırdım baya. Ben tekrar başlamıştım oyuna zaten kısa diye ama kayıtlı bölümden diğer sonları görebilirsin sanırım.