P paresseux Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 CoD Black Ops 3 sadece multiplayer olanı alacağım. Sunucuları dolu mu yani oyun buluyor mu?
Mehmet Akif12 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 688 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #2 paresseux dedi: CoD Black Ops 3 sadece multiplayer olanı alacağım. Sunucuları dolu mu yani oyun buluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyun biraz sorunlu iki cihazda denedim biri Mac. Biri Windows ikisindede bulmadı Windows ta bi mod indirince çalıştı
paresseux dedi: CoD Black Ops 3 sadece multiplayer olanı alacağım. Sunucuları dolu mu yani oyun buluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyun biraz sorunlu iki cihazda denedim biri Mac. Biri Windows ikisindede bulmadı Windows ta bi mod indirince çalıştı
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.834 Çözümler 37 Yer 東京 12 Eylül 2023 #3 paresseux dedi: CoD Black Ops 3 sadece multiplayer olanı alacağım. Sunucuları dolu mu yani oyun buluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kanka ben Black Ops'un en fazla tutan oyununu aldım ona rağmen Online'de 5 oyuncu vardı gittim iade ettim sen düşün.
paresseux dedi: CoD Black Ops 3 sadece multiplayer olanı alacağım. Sunucuları dolu mu yani oyun buluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kanka ben Black Ops'un en fazla tutan oyununu aldım ona rağmen Online'de 5 oyuncu vardı gittim iade ettim sen düşün.