UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 24 Kasım 2020 #1 CoD Black Ops 4 sahibiyim ve indirmeyi düşünüyorum, sunucular ne durumda? Oyunun boyutu 163 GB ve indirip denemek istemiyorum
CoD Black Ops 4 sahibiyim ve indirmeyi düşünüyorum, sunucular ne durumda? Oyunun boyutu 163 GB ve indirip denemek istemiyorum
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 24 Kasım 2020 #2 İndirmeyin, silersiniz anında. Depolama alanınızda boşuna yer kaplar. Sunucuların doluluk oranını bilmiyorum.
İndirmeyin, silersiniz anında. Depolama alanınızda boşuna yer kaplar. Sunucuların doluluk oranını bilmiyorum.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Kasım 2020 #3 Kesin oynayan vardır diyeceğim ama Avrupa'da oynayan kalmış mıdır acaba? Amerika sunucusunda kesin oynayanlar vardır.
Kesin oynayan vardır diyeceğim ama Avrupa'da oynayan kalmış mıdır acaba? Amerika sunucusunda kesin oynayanlar vardır.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 24 Kasım 2020 #4 UBerk dedi: CoD Black Ops 4 sahibiyim ve indirmeyi düşünüyorum, sunucular ne durumda? Oyunun boyutu 163 GB ve indirip denemek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Türkiye'de pek oynayan yok. Onun yerine insanlar CoD Warzone oynuyor. Bence o daha iyi, onu deneyin.
UBerk dedi: CoD Black Ops 4 sahibiyim ve indirmeyi düşünüyorum, sunucular ne durumda? Oyunun boyutu 163 GB ve indirip denemek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Türkiye'de pek oynayan yok. Onun yerine insanlar CoD Warzone oynuyor. Bence o daha iyi, onu deneyin.
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 24 Kasım 2020 #5 UBerk dedi: CoD Black Ops 4 sahibiyim ve indirmeyi düşünüyorum, sunucular ne durumda? Oyunun boyutu 163 GB ve indirip denemek istemiyorum . Genişletmek için tıkla... Kesinlikle 200TL verip oynadığım en kötü Multiplayer diyebilirim. Bence indirmeyin.
UBerk dedi: CoD Black Ops 4 sahibiyim ve indirmeyi düşünüyorum, sunucular ne durumda? Oyunun boyutu 163 GB ve indirip denemek istemiyorum . Genişletmek için tıkla... Kesinlikle 200TL verip oynadığım en kötü Multiplayer diyebilirim. Bence indirmeyin.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 24 Kasım 2020 #6 Amerika sunucuları tıklım tıklım.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 24 Kasım 2020 #7 rydn dedi: Amerika sunucuları tıklım tıklım. Genişletmek için tıkla... En az 300 ping.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 24 Kasım 2020 #8 Avrupa sunucuları boş, Amerika sunucuları dolu ancak Amerika sunucularına bağlandığınızda bildiğiniz gibi pinginiz yükselir. Sunucuların durumu fena değil ancak ben indirmenizi önermem.
Avrupa sunucuları boş, Amerika sunucuları dolu ancak Amerika sunucularına bağlandığınızda bildiğiniz gibi pinginiz yükselir. Sunucuların durumu fena değil ancak ben indirmenizi önermem.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 24 Kasım 2020 #9 Tasdelen01 dedi: Kesinlikle 200TL verip oynadığım en kötü multiplayer diyebilirim. Bence indirmeyin. Genişletmek için tıkla... Black Ops 2'nin verdiği Online zevkini diğer oyunlarda alamadım. İnşallah yeni çıkan Cold War oyununda o zevki alırız
Tasdelen01 dedi: Kesinlikle 200TL verip oynadığım en kötü multiplayer diyebilirim. Bence indirmeyin. Genişletmek için tıkla... Black Ops 2'nin verdiği Online zevkini diğer oyunlarda alamadım. İnşallah yeni çıkan Cold War oyununda o zevki alırız
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 24 Kasım 2020 #10 rydn dedi: Black Ops 2'nin verdiği Online zevkini diğer oyunlarda alamadım. İnşallah yeni çıkan Cold War oyununda o zevki alırız Genişletmek için tıkla... Çok ümitli olmayın betasını oynadım
rydn dedi: Black Ops 2'nin verdiği Online zevkini diğer oyunlarda alamadım. İnşallah yeni çıkan Cold War oyununda o zevki alırız Genişletmek için tıkla... Çok ümitli olmayın betasını oynadım