BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 26 Mayıs 2023 #1 Evet, 329 TL Battle nette. Alınır mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2023
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 26 Mayıs 2023 #2 Alınmaz hocam. Bana kalırsa bu oyunun en fazla ederi 200 TL'dir.
BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 26 Mayıs 2023 #3 Famronty dedi: Alınmaz hocam. Bana kalırsa bu oyunun en fazla ederi 200 TL'dir. Genişletmek için tıkla... Multiplayer oynamayı düşünüyorum hocam. Acaba onun yerine Valorant hesabı mı alsam bilemiyorum.
Famronty dedi: Alınmaz hocam. Bana kalırsa bu oyunun en fazla ederi 200 TL'dir. Genişletmek için tıkla... Multiplayer oynamayı düşünüyorum hocam. Acaba onun yerine Valorant hesabı mı alsam bilemiyorum.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 26 Mayıs 2023 #4 BizowiE dedi: Multiplayer oynamayı düşünüyorum hocam. Acaba onun yerine Valorant hesabı mı alsam bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben konsol üzerinde oynamıştım ve bayağı da zevk aldım fakat asla 320 TL edeceğinizi düşünmüyorum. Bazen Modern Warfare 150 TL'ye düşüyor. Onu alabilirsin.
BizowiE dedi: Multiplayer oynamayı düşünüyorum hocam. Acaba onun yerine Valorant hesabı mı alsam bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben konsol üzerinde oynamıştım ve bayağı da zevk aldım fakat asla 320 TL edeceğinizi düşünmüyorum. Bazen Modern Warfare 150 TL'ye düşüyor. Onu alabilirsin.
Verqil Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 26 Mayıs 2023 #5 BizowiE dedi: Multiplayer oynamayı düşünüyorum hocam. Acaba onun yerine Valorant hesabı mı alsam bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... En son Battlenet'te 190+ civarından satılmıştı aşağı yukarı yine aynı seviyelere düşer diye düşünüyorum.
BizowiE dedi: Multiplayer oynamayı düşünüyorum hocam. Acaba onun yerine Valorant hesabı mı alsam bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... En son Battlenet'te 190+ civarından satılmıştı aşağı yukarı yine aynı seviyelere düşer diye düşünüyorum.
BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 26 Mayıs 2023 #6 Satın almıştım hocam nasıl iade ederim. Bilgisi olan var mı Battle netten. @Famronty @Verqil
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 26 Mayıs 2023 #7 BizowiE dedi: Satın almıştım hocam nasıl iade ederim. Bilgisi olan var mı Battle netten. @Famronty @Verqil Genişletmek için tıkla... Battle.net üzerinden hiç alışveriş yapmadım. Onun için bir bilgim yok hocam. Şu konuya bir bakın hocam. Çözüldü: Battle.net'te oyun iade hakkı var mı? Şu an Call of Duty Modern Warfare 2019 197 TL almayı düşünüyorum. Battlenette iade hakkı var mı acaba indirip deneyeceğim de. www.google.com
BizowiE dedi: Satın almıştım hocam nasıl iade ederim. Bilgisi olan var mı Battle netten. @Famronty @Verqil Genişletmek için tıkla... Battle.net üzerinden hiç alışveriş yapmadım. Onun için bir bilgim yok hocam. Şu konuya bir bakın hocam. Çözüldü: Battle.net'te oyun iade hakkı var mı? Şu an Call of Duty Modern Warfare 2019 197 TL almayı düşünüyorum. Battlenette iade hakkı var mı acaba indirip deneyeceğim de. www.google.com
BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 26 Mayıs 2023 #8 İade ettim hocam para iadesi gelecekmiş 3 gün içinde. @Famronty