İyi akşamlar. Bugün bir Call of Duty daha bitirmiş bulunmaktayım. Black Ops serisine başlamayı düşünüyorum sıralama nasıl gidiyor? Hangisini önerirsiniz acaba?
BO1, BO2, Cold War ve BO6 sıralaması ile oynayın bence. Kronolojik olarak ise BO1, Cold war, BO2. BO6 yı bilmiyorum ama galiba Cold War sonra geçiyordu. Ama benim tavsiyem çıkış sırasına göre oynamanız ve özellikle 1.oyunu kesinlikle oynayın.
BO1, BO2, Cold War ve BO6 sıralaması ile oynayın bence. Kronolojik olarak ise BO1, Cold War, bo2. BO6'yı bilmiyorum ama galiba Cold War sonra geçiyordu. Ama benim tavsiyem çıkış sırasına göre oynamanız ve özellikle 1.oyunu kesinlikle oynayın.
The biggest first-person action series of all time and the follow-up to critically acclaimed Call of Duty®: Modern Warfare 2 returns with Call of Duty®: Black Ops.
The biggest first-person action series of all time and the follow-up to critically acclaimed Call of Duty®: Modern Warfare 2 returns with Call of Duty®: Black Ops.
Biraz önce CoD 4 MW bitirmiştim kendimi boşlukta hissettim bir an. Yeni bir seri lazım derken Black Ops geldi karşıma. Bitirmek uzun alacak hepsini ama değer diye düşünüyorum. Yarın ilk oyundan başlayayım o zaman ben teşekkürler.
Şu kesit benim karşıma çıktı geçen grafiklerini falan baya sevdim. Acaba genel mi böyle yoksa daha iyi grafiklere sahip mi bundan sonra çıkan cod oyunları ikilemde kaldım biraz.