ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 25 Haziran 2023 #1 Steam'de şu an indirimde almayı düşündüm. Lakin bu oyunu şimdi değil üniversite sınavı yüzünden seneye oynayacağım sizce alınır mı? Yoksa oyuncusu biter mi?
Steam'de şu an indirimde almayı düşündüm. Lakin bu oyunu şimdi değil üniversite sınavı yüzünden seneye oynayacağım sizce alınır mı? Yoksa oyuncusu biter mi?
N nExann Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 509 Çözümler 5 26 Haziran 2023 #2 Şu an bile oyuncu sayısı çok az diyorlar seneye kalır mi bilemem bence almayın.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 26 Haziran 2023 #3 nExann dedi: Şu an bile oyuncu sayısı çok az diyorlar seneye kalır mi bilemem bence almayın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bende almaktan vazgeçtim zaten. Ben oynayana kadar bayağı bir oyuncu sayısı düşer olanlarda kemik kitle olur zaten.
nExann dedi: Şu an bile oyuncu sayısı çok az diyorlar seneye kalır mi bilemem bence almayın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bende almaktan vazgeçtim zaten. Ben oynayana kadar bayağı bir oyuncu sayısı düşer olanlarda kemik kitle olur zaten.