CoD BO6 oynarken oyun crash handler diye bir hata çıkarıyor. AMD ekran kartımın sürücüsü ise;
AMD yazılımı, sisteminizde bir sürcü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti. Diye bir hata rporu aracı çıkarıyor. Sebebi nedir ve nasıl çözebilirim?
Warzone herAman ücretsiz BO6 silahları orayada eklendi sadece. Oyun olarak değişip BO6 içerisinde bir warzone yok. Zombie,Multiplayer ve Hikaye modu var.
Warzone heraman ücretsiz BO6 silahları orayada eklendi sadece. Oyun olarak değişip BO6 içerisinde bir Warzone yok. Zombie, multiplayer ve hikaye modu var.
Hocam yeni oyun çıkonca Warzone yide entegre ediyorlar ya ondan dedim hiç göremedim beleş mi diye Steam'de 2023 olanını mı indireceğim? Bu arada onu movement falan da var mı Warzone'de bildiğimiz aynısı.
Hocam yeni oyun çıkonca Warzone yide entegre ediyorlar ya ondan dedim hiç göremedim beleş mi diye Steam'de 2023 olanını mı indireceğim? Bu arada onu movement falan da var mı Warzone'de bildiğimiz aynısı.
Entegre olarak evet oynanışta baya fark yapmışlar atlama ve kayma animasyonları gibi benim çok hoşuma gitti hissiyatı mükemmel olmuş ama şuan Warzone oynamadığım için onunla ilgili birşey diyemicem. Sen Warzone indir zaten orayada warzone 6 diyolar muhtemelen entegre olmuştur.