Çözüldü CoD: Cold War 0xc0000005 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

SDemir

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16GB 2400Mhz (2*8)
Ekran kartı
GTX 1050 Ti
İşlemci
i7 7700HQ
Yeni sezon itibari ile oyunu güncelledim. Güncelleme sonrası, maç başlamadan 0xc0000005 hatası veriyor. Oyun dosyalarını taradım fakat herhangi onarma ihtiyacı bulunamadı. Windows güncelleştirmelerimde güncel.

Çözüm
Aynı problem bende de mevcut öncesinde CoD Warzone veriyordu. Silip tekrar yüklemeye başladım. Dedim bu yüklenirken Cold War'a gireyim onda da bu hatayı almaya başladım. Sanırım son gelen güncellemeler yüzünden.
Aynı problem bende de mevcut öncesinde CoD Warzone veriyordu. Silip tekrar yüklemeye başladım. Dedim bu yüklenirken Cold War'a gireyim onda da bu hatayı almaya başladım. Sanırım son gelen güncellemeler yüzünden.

Çözüm

Mecburi olarak hem Warzone hem de Cold War'ı yeniden kuracağım. Klasik CoD hatası, bir güncelleme geldimi oyun mevta oluyor.

Warzone için 10 GB kaldı istersen bekle düzelirse bilgi vereyim öyle indir. Şu an Black Ops Zombie modunda solo sıkıntısız oynuyorum yeniden yükleme ile düzeleceğini sanmıyorum açıkçası.
Hızlı bir internete sahipsen orası ayrı bir şey tabii bekleme dene :) Bence güncelleme ile çözülecek gibi duruyor.
Mecburi olarak hem Warzone hem de Cold War'ı yeniden kuracağım. Klasik CoD hatası, bir güncelleme geldimi oyun mevta oluyor.

Hocam Warzone indi bir el Plunder oynadım herhangi bir sıkıntı yok gibi. Cold War'daki hala sürüyor maalesef ama zombie modu sıkıntısız çalışıyor. İnşallah en kısa zamanda düzelir.

Son düzenleme:
Warzone için 10 GB kaldı istersen bekle düzelirse bilgi vereyim öyle indir. Şu an Black Ops Zombie modunda solo sıkıntısız oynuyorum yeniden yükleme ile düzeleceğini sanmıyorum açıkçası.
Hızlı bir internete sahipsen orası ayrı bir şey tabii bekleme dene :) Bence güncelleme ile çözülecek gibi duruyor.

Hocam Warzone indi bir el Plunder oynadım herhangi bir sıkıntı yok gibi. Cold War'daki hala sürüyor maalesef ama zombie modu sıkıntısız çalışıyor. İnşallah en kısa zamanda düzelir.
yeni sezon güncellemesi ile gelen bir sorun galiba. CoD şaşırtmıyor hata konusunda.

Yeni sezon güncellemesi ile gelen bir sorun galiba. CoD şaşırtmıyor hata konusunda.

Forumlara baktığımda NVIDIA kullanıcıları yaşadığı bir problemmiş ne kadar doğru bilmiyorum. Warzone yeni kurulumda bir sorun yaşamayınca ben Cold Warıda yeniden indirmeye karar verdim 3 günde iner herhalde :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı