Mota Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 319 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #11 arcturussa dedi: Bide hocam bu codda 2v2 5v5 vs. modlar oluyor o mw2 olacak mi? Genişletmek için tıkla... Beta'yı oynadıysan zaten görmüşsündür belirli modlar vardı 5v5 birden fazla mod var.
arcturussa dedi: Bide hocam bu codda 2v2 5v5 vs. modlar oluyor o mw2 olacak mi? Genişletmek için tıkla... Beta'yı oynadıysan zaten görmüşsündür belirli modlar vardı 5v5 birden fazla mod var.
arcturussa Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #12 Mota dedi: Beta'yı oynadıysan zaten görmüşsündür belirli modlar vardı 5v5 birden fazla mod var. Genişletmek için tıkla... O zaman alirim hocam zaten o vs modlari icin oynamak istiyorum battle royale falan bos. BehzatAmirim dedi: MW2 Online modları çok daha eğlenceli duruyor. Deneyimleyemedim ama herkes öyle söylüyor. Genişletmek için tıkla... Yeni eve tasindim valla betayi indirip oynayacagim internetim geldigimde.
Mota dedi: Beta'yı oynadıysan zaten görmüşsündür belirli modlar vardı 5v5 birden fazla mod var. Genişletmek için tıkla... O zaman alirim hocam zaten o vs modlari icin oynamak istiyorum battle royale falan bos. BehzatAmirim dedi: MW2 Online modları çok daha eğlenceli duruyor. Deneyimleyemedim ama herkes öyle söylüyor. Genişletmek için tıkla... Yeni eve tasindim valla betayi indirip oynayacagim internetim geldigimde.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #13 arcturussa dedi: O zaman alirim hocam zaten o vs modlari icin oynamak istiyorum Battle Royale falan bos. Yeni eve tasindim vallahi betayi indirip oynayacagim internetim geldigimde. Genişletmek için tıkla... Beta kapandı.
arcturussa dedi: O zaman alirim hocam zaten o vs modlari icin oynamak istiyorum Battle Royale falan bos. Yeni eve tasindim vallahi betayi indirip oynayacagim internetim geldigimde. Genişletmek için tıkla... Beta kapandı.
arcturussa Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #14 BehzatAmirim dedi: Beta kapandı. Genişletmek için tıkla... Tüh ya heveslenmistim. Neyse alacaz artik yapacak bir sey yok BehzatAmirim dedi: Beta kapandı. Genişletmek için tıkla... Hocam bide bir sey sorucam cod vanguard xboxa gelecek mi? Son düzenleme: 30 Eylül 2022
BehzatAmirim dedi: Beta kapandı. Genişletmek için tıkla... Tüh ya heveslenmistim. Neyse alacaz artik yapacak bir sey yok BehzatAmirim dedi: Beta kapandı. Genişletmek için tıkla... Hocam bide bir sey sorucam cod vanguard xboxa gelecek mi?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #15 arcturussa dedi: Tüh ya heveslenmistim. Neyse alacaz artik yapacak bir şey yok Hocam bir de bir şey soracağım CoD Vanguard xboxa gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Deniyordu.
arcturussa dedi: Tüh ya heveslenmistim. Neyse alacaz artik yapacak bir şey yok Hocam bir de bir şey soracağım CoD Vanguard xboxa gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Deniyordu.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #17 Hocam offline kısmını biliyorum. Asla değmez vereceğin paraya.