Sir. Peker Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 280 10 Nisan 2021 #1 Selam dostlar, CoD Black Ops Cold War oyunu kaç GB yer kaplıyor ve önceki oyunları bilmek gerekli mi? Sıfırdan başlayabilirim miyim? (Oynanışı biliyorum hikayeyi bilmiyorum.)
Selam dostlar, CoD Black Ops Cold War oyunu kaç GB yer kaplıyor ve önceki oyunları bilmek gerekli mi? Sıfırdan başlayabilirim miyim? (Oynanışı biliyorum hikayeyi bilmiyorum.)
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 10 Nisan 2021 #2 Oyunun kapladığı yer: HDD: 50GB (çevrimiçi mod), 175 GB (oyunun tamamı) Güncellemeler ile artmış olabilir. Gayet sürükleyici bir oyun. Elit oyun tabiri bunun için geçerli olabilir.
Oyunun kapladığı yer: HDD: 50GB (çevrimiçi mod), 175 GB (oyunun tamamı) Güncellemeler ile artmış olabilir. Gayet sürükleyici bir oyun. Elit oyun tabiri bunun için geçerli olabilir.
Sir. Peker Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 280 10 Nisan 2021 #3 curiousoftech dedi: Oyunun kapladığı yer: HDD: 50GB (çevrimiçi mod), 175 GB (oyunun tamamı) Güncellemeler ile artmış olabilir. Gayet sürükleyici bir oyun. Elit oyun tabiri bunun için geçerli olabilir. Genişletmek için tıkla... 6 saat sürüyormuş ama, hesap kiralayacğaım ama sanırım 285 gb yer yeter oyun için
curiousoftech dedi: Oyunun kapladığı yer: HDD: 50GB (çevrimiçi mod), 175 GB (oyunun tamamı) Güncellemeler ile artmış olabilir. Gayet sürükleyici bir oyun. Elit oyun tabiri bunun için geçerli olabilir. Genişletmek için tıkla... 6 saat sürüyormuş ama, hesap kiralayacğaım ama sanırım 285 gb yer yeter oyun için
killeroftexas Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #4 Sir. Peker dedi: 6 saat sürüyormuş ama, hesap kiralayacğaım ama sanırım 285 gb yer yeter oyun için Genişletmek için tıkla... Hikayesi ve karakterler pek iyi değil. Oynanış ve çeşitlilik çok güzel. Multiplayerına lafım yok zaten.
Sir. Peker dedi: 6 saat sürüyormuş ama, hesap kiralayacğaım ama sanırım 285 gb yer yeter oyun için Genişletmek için tıkla... Hikayesi ve karakterler pek iyi değil. Oynanış ve çeşitlilik çok güzel. Multiplayerına lafım yok zaten.
MPienaar13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 1.918 Çözümler 6 Yer İzmir 10 Nisan 2021 #5 Multiplayer kısmı çok iyi yeni başlasan da alışırsın.
Sir. Peker Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 280 10 Nisan 2021 #6 MPienaar13 dedi: Multiplayer kısmı çok iyi yeni başlasan da alışırsın. Genişletmek için tıkla... Sadece hikaye için alıyorum ya
MPienaar13 dedi: Multiplayer kısmı çok iyi yeni başlasan da alışırsın. Genişletmek için tıkla... Sadece hikaye için alıyorum ya
MPienaar13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 1.918 Çözümler 6 Yer İzmir 10 Nisan 2021 #7 Sir. Peker dedi: Sadece hikaye için alıyorum ya Genişletmek için tıkla... O kadar para vermeye değmez o zaman. Plati.ru sitesinde kiralayın daha iyi.
Sir. Peker dedi: Sadece hikaye için alıyorum ya Genişletmek için tıkla... O kadar para vermeye değmez o zaman. Plati.ru sitesinde kiralayın daha iyi.
Sir. Peker Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 280 10 Nisan 2021 #8 MPienaar13 dedi: O kadar para vermeye değmez o zaman. Plati.ru sitesinde kiralayın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım.
MPienaar13 dedi: O kadar para vermeye değmez o zaman. Plati.ru sitesinde kiralayın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım.
killeroftexas Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #9 Sir. Peker dedi: Sadece hikaye için alıyorum ya Genişletmek için tıkla... Hesap almak daha mantıklı olur o zaman ben 3.5 saate bitirdim hikayeyi
Sir. Peker dedi: Sadece hikaye için alıyorum ya Genişletmek için tıkla... Hesap almak daha mantıklı olur o zaman ben 3.5 saate bitirdim hikayeyi