Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2014 #11 Bu seri bitmez. Torunlarımıza kadar falan sürecek bir hatıra. - Bak evladım bu Cpt. Price, bu adam ölmez.
Bu seri bitmez. Torunlarımıza kadar falan sürecek bir hatıra. - Bak evladım bu Cpt. Price, bu adam ölmez.
Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 12 Ocak 2014 #12 Price'ın yamalı şapkası kafasından düşene kadar, hatta yırtılana kadar bu oyun bitmez. MW4 olsa güzel olur, yine şaşırsak ağlasak falan.
Price'ın yamalı şapkası kafasından düşene kadar, hatta yırtılana kadar bu oyun bitmez. MW4 olsa güzel olur, yine şaşırsak ağlasak falan.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2014 #13 2. bir Ghost vakasını daha kaldırmaz bu ülke.
Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 12 Ocak 2014 #14 Bu oyunun senaryosu ile film yapsalar gişe rekorları kırar. Bayılıyorum MW senaryosuna...
P pusat57 Ziyaretçi 12 Ocak 2014 #15 Burak Dereli dedi: Price'ın yamalı şapkası kafasından düşene kadar, hatta yırtılana kadar bu oyun bitmez. MW4 olsa güzel olur, yine şaşırsak ağlasak falan. Genişletmek için tıkla... Ya ben COD 4'de oyun sonunda nerdeyse ağlıyaktım.
Burak Dereli dedi: Price'ın yamalı şapkası kafasından düşene kadar, hatta yırtılana kadar bu oyun bitmez. MW4 olsa güzel olur, yine şaşırsak ağlasak falan. Genişletmek için tıkla... Ya ben COD 4'de oyun sonunda nerdeyse ağlıyaktım.
Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 12 Ocak 2014 #16 pusat57 dedi: Ya ben COD 4'de oyun sonunda nerdeyse ağlıyaktım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. O Soap'un ölüm sahnesi de fenaydı, bayağı üzülmüştüm. Sandman ölünce de üzüldüm. Modern Warfare 3: Sandman's Death Scene - YouTube
pusat57 dedi: Ya ben COD 4'de oyun sonunda nerdeyse ağlıyaktım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. O Soap'un ölüm sahnesi de fenaydı, bayağı üzülmüştüm. Sandman ölünce de üzüldüm. Modern Warfare 3: Sandman's Death Scene - YouTube
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2014 #17 Activision en az emek ve en az çabayla en fazla kar elde eden yapımcıdır. Hiç bir zaman bir Crysis serisi ve BF serisi kadar emek harcamadılar oyunlarına. Gerekirse 1-2 sene oyun yapmayın, o 1-2 sene içerisinde yeni motor yapın.
Activision en az emek ve en az çabayla en fazla kar elde eden yapımcıdır. Hiç bir zaman bir Crysis serisi ve BF serisi kadar emek harcamadılar oyunlarına. Gerekirse 1-2 sene oyun yapmayın, o 1-2 sene içerisinde yeni motor yapın.
Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 12 Ocak 2014 #18 Duygulandım bak yine. Sad moments in the history of Call of Duty Modern Warfare - YouTube - - - Güncellendi - - - Takmışsınız grafiğe be agalar. Biraz da oyunun senaryosuna, gidişatına, akıcılığına bakın.
Duygulandım bak yine. Sad moments in the history of Call of Duty Modern Warfare - YouTube - - - Güncellendi - - - Takmışsınız grafiğe be agalar. Biraz da oyunun senaryosuna, gidişatına, akıcılığına bakın.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2014 #19 mevsres dedi: Activision en az emek ve en az çabayla en fazla kar elde eden yapımcıdır. Hiç bir zaman bir Crysis serisi ve BF serisi kadar emek harcamadılar oyunlarına. Gerekirse 1-2 sene oyun yapmayın, o 1-2 sene içerisinde yeni motor yapın. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum. Nedir bu ya. Geliştirme yok birşey yok. Sadece yeni map yeni senaryo.
mevsres dedi: Activision en az emek ve en az çabayla en fazla kar elde eden yapımcıdır. Hiç bir zaman bir Crysis serisi ve BF serisi kadar emek harcamadılar oyunlarına. Gerekirse 1-2 sene oyun yapmayın, o 1-2 sene içerisinde yeni motor yapın. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum. Nedir bu ya. Geliştirme yok birşey yok. Sadece yeni map yeni senaryo.
P pusat57 Ziyaretçi 13 Ocak 2014 #20 Ya herşey grafik değildir. Bence grafikler'de tatmin ediyor. Oyunun senaryosu müthiş bir kere. He illada grafik diyorsanız GHOST oynayın da grafik görün.
Ya herşey grafik değildir. Bence grafikler'de tatmin ediyor. Oyunun senaryosu müthiş bir kere. He illada grafik diyorsanız GHOST oynayın da grafik görün.