SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.887 Çözümler 7 9 Şubat 2023 #1 PC açık olmadığı için bakamadım. Telefondan 2 3 site gördüm oyunun yaması var mı? Link atarsanız güzel olur.
PC açık olmadığı için bakamadım. Telefondan 2 3 site gördüm oyunun yaması var mı? Link atarsanız güzel olur.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #2 SyLaS61 dedi: PC açık olmadığı için bakamadım. Telefondan 2 3 site gördüm oyunun yaması var mı? Link atarsanız güzel olur. Genişletmek için tıkla... Türkçe yaması bulunmuyor.
SyLaS61 dedi: PC açık olmadığı için bakamadım. Telefondan 2 3 site gördüm oyunun yaması var mı? Link atarsanız güzel olur. Genişletmek için tıkla... Türkçe yaması bulunmuyor.
6 624929 Picopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 122 9 Şubat 2023 #3 Call of Duty Infinite Warfare Türkçe Yama indir - Turkce-yama.net Serinin gelecek temalı Infinity Ward tarafından geliştirilen yapımı olan Call of Duty Infinite Warfa www.turkce-yama.net
Call of Duty Infinite Warfare Türkçe Yama indir - Turkce-yama.net Serinin gelecek temalı Infinity Ward tarafından geliştirilen yapımı olan Call of Duty Infinite Warfa www.turkce-yama.net
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 624929 dedi: Call of Duty Infinite Warfare Türkçe Yama indir - Turkce-yama.net Serinin gelecek temalı Infinity Ward tarafından geliştirilen yapımı olan Call of Duty Infinite Warfa www.turkce-yama.net Genişletmek için tıkla... İncelemeden neden atıyorsunuz ? Link boş. Yama yok zaten ?
624929 dedi: Call of Duty Infinite Warfare Türkçe Yama indir - Turkce-yama.net Serinin gelecek temalı Infinity Ward tarafından geliştirilen yapımı olan Call of Duty Infinite Warfa www.turkce-yama.net Genişletmek için tıkla... İncelemeden neden atıyorsunuz ? Link boş. Yama yok zaten ?
6 624929 Picopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 122 9 Şubat 2023 #5 @BehzatAmirim siteye pek bakamadım benim hatam.