Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.350 Çözümler 11 9 Ekim 2022 #1 Oyunu yeni indirdim fakat 30FPS takılmış durumda hangi ayarları yapmalıyım? Sistemim kötü değil.
Çözüm Ousia 9 Ekim 2022 republic1987 dedi: Bu ve benzeri bir sürü video var. Bu bir örnek video. Bunu izle ve uygula. İstediğin gibi olmazsa da başka Video'lara göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı başka videolara bakacağım hep 30 FPS sabit kalıyor. Bu video ile çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
republic1987 dedi: Bu ve benzeri bir sürü video var. Bu bir örnek video. Bunu izle ve uygula. İstediğin gibi olmazsa da başka Video'lara göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı başka videolara bakacağım hep 30 FPS sabit kalıyor. Bu video ile çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 9 Ekim 2022 #2 Sistem nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.350 Çözümler 11 9 Ekim 2022 #3 everyone dedi: Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı GTX 1650 Super işlemci i3-10100F 16 GB RAM. Sistemden kaynaklı değil bence bir ayarı var ama bilmiyorum. Artı 0 Eksi
everyone dedi: Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı GTX 1650 Super işlemci i3-10100F 16 GB RAM. Sistemden kaynaklı değil bence bir ayarı var ama bilmiyorum.
republic1987 Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 833 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #4 Wvy dedi: Oyunu yeni indirdim fakat 30FPS takılmış durumda hangi ayarları yapmalıyım? Sistemim kötü değil. Genişletmek için tıkla... Hangi emülatörü kullanıyorsan onun ile alakalı youtube da bir sürü video mevcut. Artı 0 Eksi
Wvy dedi: Oyunu yeni indirdim fakat 30FPS takılmış durumda hangi ayarları yapmalıyım? Sistemim kötü değil. Genişletmek için tıkla... Hangi emülatörü kullanıyorsan onun ile alakalı youtube da bir sürü video mevcut.
KS KS Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.350 Çözümler 11 9 Ekim 2022 #5 republic1987 dedi: Hangi emülatörü kullanıyorsan onun ile alakalı youtube da bir sürü video mevcut. Genişletmek için tıkla... Gameloop Artı 0 Eksi
republic1987 dedi: Hangi emülatörü kullanıyorsan onun ile alakalı youtube da bir sürü video mevcut. Genişletmek için tıkla... Gameloop
republic1987 Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 833 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #6 Wvy dedi: Gameloop Genişletmek için tıkla... Bu ve benzeri bir sürü video var. Bu bir örnek video. Bunu izle ve uygula. İstediğin gibi olmazsa da başka video'lara göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Wvy dedi: Gameloop Genişletmek için tıkla... Bu ve benzeri bir sürü video var. Bu bir örnek video. Bunu izle ve uygula. İstediğin gibi olmazsa da başka video'lara göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.350 Çözümler 11 9 Ekim 2022 #7 republic1987 dedi: Bu ve benzeri bir sürü video var. Bu bir örnek video. Bunu izle ve uygula. İstediğin gibi olmazsa da başka Video'lara göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı başka videolara bakacağım hep 30 FPS sabit kalıyor. Bu video ile çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 9 Ekim 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
republic1987 dedi: Bu ve benzeri bir sürü video var. Bu bir örnek video. Bunu izle ve uygula. İstediğin gibi olmazsa da başka Video'lara göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı başka videolara bakacağım hep 30 FPS sabit kalıyor. Bu video ile çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WJINN Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 99 8 Eylül 2023 #8 Çözüm videosu kaldırılmış yardımcı olabilecek var mı güncellemeden sonra 15 FPS'te kaldı format attım gene aynı... Steam oyunlarında sıkıntı yok... Sistem. R5 3600. GTX 1070. 16 GB RAM M.2 SSD. Artı 0 Eksi
Çözüm videosu kaldırılmış yardımcı olabilecek var mı güncellemeden sonra 15 FPS'te kaldı format attım gene aynı... Steam oyunlarında sıkıntı yok... Sistem. R5 3600. GTX 1070. 16 GB RAM M.2 SSD.