S sanalzorba Yoctopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Haziran 2021 #1 CoD Mobile'yi BlueStacks emulatörü ile indirdim silah ve karakter dokuları iyi gözüküyor ama harita grafikleri rezil çizgi film gibi.
CoD Mobile'yi BlueStacks emulatörü ile indirdim silah ve karakter dokuları iyi gözüküyor ama harita grafikleri rezil çizgi film gibi.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 29 Haziran 2021 #2 BlueStack yerine Gameloop denemeni öneririrm. Artı 0 Eksi
KS KS S sanalzorba Yoctopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Haziran 2021 #3 uguratakan dedi: BlueStack yerine Gameloop denemeni öneririrm Genişletmek için tıkla... ilk başta gameloop denedim ama hesap açmada sorun yaşadığım için bluestacksa geçtim Artı 0 Eksi
uguratakan dedi: BlueStack yerine Gameloop denemeni öneririrm Genişletmek için tıkla... ilk başta gameloop denedim ama hesap açmada sorun yaşadığım için bluestacksa geçtim
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 29 Haziran 2021 #4 sanalzorba dedi: İlk başta GameLoop denedim ama hesap açmada sorun yaşadığım için bluestacksa geçtim Genişletmek için tıkla... Hesap açmada nasıl bir sorun yaşadıysan yardımcı olmaya çalışayım. Artı 0 Eksi
sanalzorba dedi: İlk başta GameLoop denedim ama hesap açmada sorun yaşadığım için bluestacksa geçtim Genişletmek için tıkla... Hesap açmada nasıl bir sorun yaşadıysan yardımcı olmaya çalışayım.