CoD Mobile emülatör ile oynayınca ban veriyor

Muwusty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar önceden PC üzerinden oynuyordum biraz ara verdim ve geri başladım ama her maç sonu 3-4 günlük ban veriyor 2 defa oldu ve 3. parti yazılım kullandığıma dair hata bildirimi çıkıyor karşıma. Acaba oyuna emülatörler için güncelleme mi geldi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GameLoop dışındaki emülatörlerle oynamak ban sebebi maalesef artık. Çünkü anticheat sistem bulunmuyor diğerlerinde.

Az önce BlueStacks'tan girdim ve bende hata alıyorum ne yapmam gerekiyor acaba. GameLoop kastığı için farklı bir emulator baktım ve şu an gamelooptada açılmıyor.

GameLoop dışındaki emülatörlerle oynamak ban sebebi maalesef artık. Çünkü anticheat sistem bulunmuyor diğerlerinde.
ne yapabiliriz hesap ban mı yedi bende şu hatayı alıyorum please prohibit the use of third party plug-ins or applications. 00:17:51-24-10-2022(15035)

Farklı emulator kullandığınız için ban atmışlar.

Ben birkaç gün önce girmiştim emulatör üzerinden ama ban yemedim.

Ben birkaç gün önce girmiştim emulatör üzerinden ama ban yemedim.
Hangi emulatör'ü kullanmıştınız hocam? Gameloop CoD Mobile ile anlaşmalı ama diğer emulatörlerden girip ban yiyen çok sayıda oyuncu var çünkü.

Hangi emulatör'ü kullanmıştınız hocam? GameLoop CoD Mobile ile anlaşmalı ama diğer emulatörlerden girip ban yiyen çok sayıda oyuncu var çünkü.

GameLoop kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…