alenowl Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Merhaba. PC'den GameLoop'dan CoD Mobile oynuyorum. Gamepad alacağım. GameLoop'ta kullanabilir miyim? Veya ban yeme gibi sorunlar olur mu?
Merhaba. PC'den GameLoop'dan CoD Mobile oynuyorum. Gamepad alacağım. GameLoop'ta kullanabilir miyim? Veya ban yeme gibi sorunlar olur mu?
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2023 #2 alenowl dedi: Merhaba. PC'den GameLoop'dan CoD Mobile oynuyorum. Gamepad alacağım. GameLoop'ta kullanabilir miyim? Veya ban yeme gibi sorunlar olur mu? Genişletmek için tıkla... Gamepadde sorun olmaz direkt desteği var ama lütfen emülatör ile girmeyin, mobilden girenlerin deneyimini mahvediyorsunuz.
alenowl dedi: Merhaba. PC'den GameLoop'dan CoD Mobile oynuyorum. Gamepad alacağım. GameLoop'ta kullanabilir miyim? Veya ban yeme gibi sorunlar olur mu? Genişletmek için tıkla... Gamepadde sorun olmaz direkt desteği var ama lütfen emülatör ile girmeyin, mobilden girenlerin deneyimini mahvediyorsunuz.
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 25 Ağustos 2023 #3 Mehmet Akif T dedi: Gamepadde sorun olmaz direkt desteği var ama lütfen emülatör ile girmeyin, mobilden girenlerin deneyimini mahvediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı değilmi mobile ile pc.
Mehmet Akif T dedi: Gamepadde sorun olmaz direkt desteği var ama lütfen emülatör ile girmeyin, mobilden girenlerin deneyimini mahvediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı değilmi mobile ile pc.
alenowl Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #4 Do6uk4n dedi: Ayrı ayrı değil mi Mobile ile PC. Genişletmek için tıkla... PC ama GameLoop da mobili yani.
Do6uk4n dedi: Ayrı ayrı değil mi Mobile ile PC. Genişletmek için tıkla... PC ama GameLoop da mobili yani.
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 25 Ağustos 2023 #5 alenowl dedi: PC ama GameLoop da mobili yani. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin emulstor ve mobil oyuncuları ayrılıyor.
alenowl dedi: PC ama GameLoop da mobili yani. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin emulstor ve mobil oyuncuları ayrılıyor.
alenowl Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #6 Do6uk4n dedi: Merak etmeyin emulstor ve mobil oyuncuları ayrılıyor. Genişletmek için tıkla... Gamepadd ile oynanır mı ona cevap ver.
Do6uk4n dedi: Merak etmeyin emulstor ve mobil oyuncuları ayrılıyor. Genişletmek için tıkla... Gamepadd ile oynanır mı ona cevap ver.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2023 #7 alenowl dedi: Gamepadd ile oynanır mı ona cevap ver. Genişletmek için tıkla... Olur dedim ya hocam. Do6uk4n dedi: Merak etmeyin emulstor ve mobil oyuncuları ayrılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef bypass edilebiliyor kolayca, androidi taklit ediyor sonuçta.
alenowl dedi: Gamepadd ile oynanır mı ona cevap ver. Genişletmek için tıkla... Olur dedim ya hocam. Do6uk4n dedi: Merak etmeyin emulstor ve mobil oyuncuları ayrılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef bypass edilebiliyor kolayca, androidi taklit ediyor sonuçta.
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 25 Ağustos 2023 #8 alenowl dedi: Gamepadd ile oynanır mı ona cevap ver. Genişletmek için tıkla... Gameloop dan olmaz diye düşünüyorum.
alenowl dedi: Gamepadd ile oynanır mı ona cevap ver. Genişletmek için tıkla... Gameloop dan olmaz diye düşünüyorum.