Tunus Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Gamepad bağlanıyor evet ama Bluetooth istiyor. Nasıl yapılabilir rootsuz bir şekilde? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2023
Back To Black Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 110 10 Temmuz 2023 #2 Benim bildiğim gamepadi bağladıktan sonra bir program falan gerekiyor mobil oyunları gamepad ile oynamak için bir bak derim Artı 0 Eksi
Benim bildiğim gamepadi bağladıktan sonra bir program falan gerekiyor mobil oyunları gamepad ile oynamak için bir bak derim
KS KS Tunus Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #3 Back To Black dedi: Benim bildiğim gamepadi bağladıktan sonra bir program falan gerekiyor mobil oyunları gamepad ile oynamak için bir bak derim Genişletmek için tıkla... Side swpe minecraft da fln yok Artı 0 Eksi
Back To Black dedi: Benim bildiğim gamepadi bağladıktan sonra bir program falan gerekiyor mobil oyunları gamepad ile oynamak için bir bak derim Genişletmek için tıkla... Side swpe minecraft da fln yok