R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.188 Makaleler 1 Çözümler 6 19 Mayıs 2023 #1 CoD Warzone Mobile çıkınca CoD Mobile kapatılır mı?
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 19 Mayıs 2023 #2 Bence kapatmazlar bayağı indirmesi var. PUBG gibi iki tane olur.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Mayıs 2023 #3 R MR.X E dedi: CoD Warzone Mobile çıkınca CoD Mobile kapatılır mı? Genişletmek için tıkla... Neden kapatılsın?
R MR.X E dedi: CoD Warzone Mobile çıkınca CoD Mobile kapatılır mı? Genişletmek için tıkla... Neden kapatılsın?
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.188 Makaleler 1 Çözümler 6 19 Mayıs 2023 #4 GoktugT dedi: Neden kapatılsın? Genişletmek için tıkla... Call of Duty: Mobile, Kademeli Olarak Kaldırılabilir Microsoft'a ait bir rapor, Call of Duty: Mobile'ın kaldırılabileceğini belirtiyor. www.webtekno.com
GoktugT dedi: Neden kapatılsın? Genişletmek için tıkla... Call of Duty: Mobile, Kademeli Olarak Kaldırılabilir Microsoft'a ait bir rapor, Call of Duty: Mobile'ın kaldırılabileceğini belirtiyor. www.webtekno.com
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Mayıs 2023 #5 R MR.X E dedi: Call of Duty: Mobile, Kademeli Olarak Kaldırılabilir Microsoft'a ait bir rapor, Call of Duty: Mobile'ın kaldırılabileceğini belirtiyor. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Yok hocam kapanmaz.
R MR.X E dedi: Call of Duty: Mobile, Kademeli Olarak Kaldırılabilir Microsoft'a ait bir rapor, Call of Duty: Mobile'ın kaldırılabileceğini belirtiyor. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Yok hocam kapanmaz.
nowtv Centipat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Yer Turkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #6 R MR.X E dedi: CoD Warzone Mobile çıkınca CoD Mobile kapatılır mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum o kadar indirmesi olan bir oyunu kapatmazlar diye duşunuyorum
R MR.X E dedi: CoD Warzone Mobile çıkınca CoD Mobile kapatılır mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum o kadar indirmesi olan bir oyunu kapatmazlar diye duşunuyorum