COD Mobile Mikrofon sorunu

Yesil18

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selamlar iyi forumlar arkadaşlar. Call of Duty Mobil'i PC'den Tencent Emulator'le oynuyorum yalnız mikrofondan bazen ses gidiyor bazen gitmiyor. Ne yaptıysam sorunu çözemedim bazen geliyor ama çoğunlukla çalışmıyor. Mikrofon oyun içi aktif ettim saatin oradaki ses ayarından emulatorü falanda seçtim yine aynı. Bu sorunu başka yaşayan var mı ya da çözümü bilen?

Emülatör ile mikrofon tam verimli çalışmıyor. PUBG Mobile'de de durum benzer şekilde. Sağlıklı bir iletişim için Discord kullanmanızı tavsiye ederim.
Abi cevabın için teşekkür ederim. Peki bu sorun sadece tencent emülator'de mi var. Alternatif olarak LD player kursam bir işe yararmı acaba. Çünkü Tencent ile bir oyun atıyorum var 10 oyun atıyorum yok.

Dostum sorunu nasıl çözdün? bende mikrofon takınca saniye ekranında donuyor veya oyun sonu donma yaşıyorum.

Dostum sorunu nasıl çözdün? bende mikrofon takınca saniye ekranında donuyor veya oyun sonu donma yaşıyorum.
Aynısını yaşıyordum mikrofon haricinde. Oyun bitince çıkış diyordum donuyor oyun aratırkende bazen belli saniyeden sonra donuyordu. Bende Ld player indirdim kendime göre ayarladım. Ld player'in makro ayarları var bir tuşu birden fazla yerde kullanabiliyorsun. Mikrofon sorunumda çözülmüş oldu hem bilgisayara format bile atmıştım. 😂

Aynısını yaşıyordum mikrofon haricinde. Oyun bitince çıkış diyordum donuyor oyun aratırkende bazen belli saniyeden sonra donuyordu. Bende Ld player indirdim kendime göre ayarladım. Ld player'in makro ayarları var bir tuşu birden fazla yerde kullanabiliyorsun. Mikrofon sorunumda çözülmüş oldu hem bilgisayara format bile atmıştım. 😂
Kardeşim çok sağol bende indirip denedim sorunum çözüldü sadece tuşları ayaralayamadım. Çok zor geldi bana onuda çözersem süper olacak. Tuşları nasıl ayarladın?

Kardeşim çok sağol bende indirip denedim sorunum çözüldü sadece tuşları ayaralayamadım. Çok zor geldi bana onuda çözersem süper olacak. Tuşları nasıl ayarladın?
Şimdi çalışıyorum'da eve gidince sana hazırladığım key dosyasını yollarım. Değişiklik yapmak istersen kendinde ayarlarsın onun üzerinden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı