COD Mobile Mikrofon sorunu

@cesurdoganx Kusura bakma hocam biraz geç oldu. Buraya tıklayarak ayarları indireceksin ve şu dizine atacaksın. C:\ChangZhi\LDPlayer\vms Emülator çözünürlüğü 1600x900 olmalı ben ona göre ayarladım tuşları. Tuş ayarlarına tıkladığında yanında kalem olanları başka biryere atamak istiyorsan (-Press) komutunun devamını getirmen lazım. Örneğin -Press11 1124 774 buradaki 11 ben bu tuşu 11. kez kullanıyorum demek. 1124 774 ise ekranın neresinde basmak istiyorsam o koordinat. Yapamaz isen benimle iletişime geç yardımcı olurum. Ben dosyayı tarattım ama sen ne olur olmaz yinede tarat sonuçlar burada.

@cesurdoganx Kusura bakma hocam biraz geç oldu. Buraya tıklayarak ayarları indireceksin ve şu dizine atacaksın. C:\ChangZhi\LDPlayer\vms Emülator çözünürlüğü 1600x900 olmalı ben ona göre ayarladım tuşları. Tuş ayarlarına tıkladığında yanında kalem olanları başka biryere atamak istiyorsan (-Press) komutunun devamını getirmen lazım. Örneğin -Press11 1124 774 buradaki 11 ben bu tuşu 11. kez kullanıyorum demek. 1124 774 ise ekranın neresinde basmak istiyorsam o koordinat. Yapamaz isen benimle iletişime geç yardımcı olurum. Ben dosyayı tarattım ama sen ne olur olmaz yinede tarat sonuçlar burada.
Yok dostum hallettim çok sağol teşekkür ederim zahmet oldu harikasın :)

Herkese selamlar iyi forumlar arkadaşlar. Call of Duty Mobil'i PC'den Tencent Emulator'le oynuyorum yalnız mikrofondan bazen ses gidiyor bazen gitmiyor. Ne yaptıysam sorunu çözemedim bazen geliyor ama çoğunlukla çalışmıyor. Mikrofon oyun içi aktif ettim saatin oradaki ses ayarından emulatorü falanda seçtim yine aynı. Bu sorunu başka yaşayan var mı ya da çözümü bilen?
Bu konuda bir çözüm bulabildiniz mi? Oyun yayınlandığı günden beri aynı problemi yaşıyorum emulatorde. Ne zaman mikrofonu açsam ya donuyor, ya ses gitmiyor, ya da çalışsa bile oyuna girince donuyor.

Bu konuda bir çözüm bulabildiniz mi? Oyun yayınlandığı günden beri aynı problemi yaşıyorum emulatorde. Ne zaman mikrofonu açsam ya donuyor, ya ses gitmiyor, ya da çalışsa bile oyuna girince donuyor.
Hocam üssteki cevabımda çözümü anlatmıştım. Artık mobile oynamıyorum PC versiyonuna geçtim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı