CoD Mobile'den ban mı yedim?

İşletim sistemi
Android

Kerim6789

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün oyuna girmek isterken bu hatayı aldım.

Oyunu silip baştan yükledim. Aynı hatayı aldım. Ama başka hesaptan oyuna girebiliyorum. En son aynı hesaba BlueStacks 5'ten girmiştim.
Ban mı yedim?
Yediysem nedeni nedir?

Cihaz: Huawei P40 Lite.

Bilgisayardan girdiysen atabiliyorlar hocam belki fakat çok bilgim yok.

BlueStacks (emülatör) kullandığınız için banlandınız. Görselde ki hata mesajı hile kullandığınızda veya 3. taraf bir yazılım kullandığınızda gözükür. Hata mesajı anormal bir durum tespit edildiğini söylüyor. Müşteri hizmetler ile iletişime geçerseniz yardımcı olabilirler.

GameLoop'dan ban atıyor mu yoksa sadece BlueStacks kaynaklımı ban yiyorum?

GameLoop'dan ban atıyor mu yoksa sadece BlueStacks kaynaklımı ban yiyorum?

Emülatör kullandığınızı fark ederlerse banlarlar. Çünkü Call of Duty Mobile, PUBG Mobile'nin desteklemesi gibi gibi emülatör oynanmasını resmi olarak desteklemiyor. Bu neden emülatör oynamaya çalıştığınızda eğer fark edilirseniz 3. taraf bir yazılım kullandığınız için banlanırsınız. GameLoop'dan emülatör oynarsanız yine ban yeme riskiniz vardır. Muhtemelen BlueStacks'den oynadığınızda oyun sizin emülatör olduğunuzu daha kolay algılıyordur. GameLoop'da emülatör olduğunuzu tespit etmeleri daha zor olabilir. Biraz karışık yazdım üzgünüm bende nasıl anlatıcağımı bilemedim.

Tamam hocam anladım da bu ban açılır mı? Yoksa hesap gümbürtüyemi gitti?

Sorun değil hocam karışıkda anlarız biz.

Tamam hocam anladım da bu ban açılır mı? Yoksa hesap gümbürtüyemi gitti?

Sorun değil hocam karışıkda anlarız biz.
Açılıp açılmayacağını bilemem. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Onlar yardımcı olurlar. Umarım banınız açılır.

Açılıp açılmayacağını bilemem. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Onlar yardımcı olurlar. Umarım banınız açılır.

Yarın açılacak herhalde. Sonda 2 Ağustos 2024 18:33(büyük ihtimalle saat türü utc 0 saati) yazıyorda o yüzden Neyse ben konuyu takip etmiyeceğim. Bilgi için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…