CoD Modern Warfare 2 alınır mı?

Dosya Ekleri

• resim_2022-08-31_135425196.png
    204,8 KB · Görüntüleme: 343
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir CoD oyunu 1500TL etmez. Bu da her sene çıkan birbirinin aynısı CoD oyunlarından birisi.

CoD vanguarda sırf zaten skinlere 1K vermiştim skinleeri 1K eden bir oyunda oyunun kendisinee 1400TL vermek pek de çok degil. 10 dolar daha ucuza gelmişken Türkiye'ye hem de.

CoD vanguarda sırf zaten skinlere 1K vermiştim skinleeri 1K eden bir oyunda oyunun kendisinee 1400TL vermek pek de çok degil. 10 dolar daha ucuza gelmişken Türkiye'ye hem de.

Türkiye'de 10 dolar ucuz olması pahalı olduğunu değiştirmiyor. Desenlere 1000TL vermeniz ile oyunun "ucuz" olması arasındaki ilişkiyi anlamadım.

Saçmalamıyorum. Benim için ucuz çünkü onu belirtiyorum. Siz askeri ücretle geçiniyorsunuz diye ben de mi öyle geçiniyor olmak zorundayım? Başka hesabım yok.
Ben de asgari ücretle geçinmiyorum da önce bi doğru düzgün yazmayı öğren sonra burada ahkâm kesersin.

Bana 1500 batmamakta. Şuan 2 kişilik bir yemek dışarda 400-500Tl zaten.

Arkadaşlar 5-6 bin lira bütçem var. 9-10 tane oyun almak istiyorum. Bana oynayabileceğim en iyi oyunlardan önerir misiniz? Fiyatı fark etmez. Bir de CoD Modern Warfare 2 vault Edition almak istiyorum. 1500 TL değer mi?

CoD kaçak indir kat kat daha iyi.

Sormuş deger mi diye. Ben de kendi fikrimi dedim. Okur bakar fiyata ucuz gelmiyorsa almaz siz uzattınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…