CoD Modern Warfare 2 Normal vs Remastered

Kerimcan.con

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rx 6600 r5 5600 16gb ram
Steam kütüphanemde gözükmesini istiyorum fakat 1200 TL aşırı büyük para benim için. 50 TL'ye alıp mı oynasam diye düşünüyorum. Grafiklerde çok fark var mı acaba? 50 TL'ye direkt alabilirim ne önerirsiniz?

CoD 4 Modern Warfare ve CoD Modern Warfare farklı seri. Aslında aynı karakterlerle serinin baştan farklı hikayeyle anlatımı.

CoD 4 Modern Warfare 1, 2 ve 3 olmak üzere 3 oyun. 1 ve 2 için Remastered versiyonu da çıktı. Bu seri baya eski

2019 Yılında ise Warzone ile birlikte hayatımıza CoD Modern Warfare başka seri olarak geldi (Dikkat ettiysen CoD 4 yazmadım) ve fiyatları çok yüksek. Şu an 1 ve 2 çıktı.

Hocam ben CoD 4 Modern Warfare oynadım. Şimdi hangileri ile devam etmem lazım?

Şu anda bu oyunu almam lazım değil mi CoD 4 MW olarak? https://store.steampowered.com/app/1938090/Call_of_Duty_Modern_Warfare_II/?l=turkish

Son düzenleyen: Moderatör:
Modern Warfare serisini yeniden yaptılar. Yeni oyunun pahalı olması normal.

Yeniden yapılan Modern Warfare serisi:

Siz 2007 yapımı Modern Warfare oynadıysanız şunları da oynayarak hikayeyi sonlandırabilirsiniz.

Ayrıca Modern Warfare 2'nin Remastered sürümü var. Ama bu sürüm sadece Battle NET üzerinde ve özel fiyat olmadan direkt Euro üzerinden satılıyor.

Bu Remastered değil. Yeni bir oyun. Eski CoD MW serisi 1-2-3 olarak çıktı yıllar önce. Bu son çıkan yani linkini attığını onlardan ayrı bir oyun.

Ha peki anladım MW serisindeki 2'nin Remastered halini göremedim hocam.

Hocam Remastered almak mantıklı mı peki 200 TL'ye?

Bence gerekli değil. CoD yenilenmemiş ilk versiyonlarının herhangi bir kusuru yok. Aşırı grafik takıntınız yoksa atmosferi, müzikleri, oynanışı gayet keyiflidir. Remastered sürümü bence Steam'a gelince ve indirim olursa düşünülebilir.

Bir de belirteyim eski oyunlarda grafik ayarlarını kendiniz ayarlamanız gerekiyor. Varsayılan olarak orta ayarlı falan oluyorlar. Doku kalitesi gibi şeyleri otomatikten akıp Extra olarak değiştirmeyi unutmayın. Ayrıca isterseniz ReShade ile destekleyebilirsiniz.

Cod MW2 remastered(2020) ile Cod MW2(2009) aynı hikaye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…