SemperFidelis Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer Adana 4 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar CoD Modern Warfare (2019) almayı planlıyorum. Daha çok multiplayer için alıp oynayacağım. Multiplayer hala kalabalık mı? Eğer boş ise CoD Cold War alacağım.
Merhaba arkadaşlar CoD Modern Warfare (2019) almayı planlıyorum. Daha çok multiplayer için alıp oynayacağım. Multiplayer hala kalabalık mı? Eğer boş ise CoD Cold War alacağım.
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #2 Boş değil, ama CoD Cold War öneririm.
SemperFidelis Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer Adana 4 Ocak 2021 #3 Anil Alkan dedi: Boş değil, ama CoD Cold War öneririm. Genişletmek için tıkla... Tam olarak Cold War'ı önerme sebebiniz nedir? Daha mı kalabalık?
Anil Alkan dedi: Boş değil, ama CoD Cold War öneririm. Genişletmek için tıkla... Tam olarak Cold War'ı önerme sebebiniz nedir? Daha mı kalabalık?
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #4 SemperFidelis dedi: Tam olarak Cold War'ı önerme sebebiniz nedir? Daha mı kalabalık? Genişletmek için tıkla... Daha kalabalık diye değil, bana göre grafikleri daha iyi ve fizikler daha güzel.
SemperFidelis dedi: Tam olarak Cold War'ı önerme sebebiniz nedir? Daha mı kalabalık? Genişletmek için tıkla... Daha kalabalık diye değil, bana göre grafikleri daha iyi ve fizikler daha güzel.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 4 Ocak 2021 #5 Cod mw 2019 öneririm.
SemperFidelis Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer Adana 4 Ocak 2021 #6 Silinen üye dedi: Cod mw 2019 öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki sizin önerme sebebiniz nedir?
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 4 Ocak 2021 #7 SemperFidelis dedi: Peki sizin önerme sebebiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bence multisi çok daha güzel. Cold war grafikleri cod mw kadar güzel değil.
SemperFidelis dedi: Peki sizin önerme sebebiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bence multisi çok daha güzel. Cold war grafikleri cod mw kadar güzel değil.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 4 Ocak 2021 #8 Anil Alkan dedi: Daha kalabalık diye değil, bana göre grafikleri daha iyi ve fizikler daha güzel. Genişletmek için tıkla... Cold War'ın fiziği MW'nin 3 gömlek altında kalır. Ayrıca silahlar vb. MW'ye göre çok kötü.
Anil Alkan dedi: Daha kalabalık diye değil, bana göre grafikleri daha iyi ve fizikler daha güzel. Genişletmek için tıkla... Cold War'ın fiziği MW'nin 3 gömlek altında kalır. Ayrıca silahlar vb. MW'ye göre çok kötü.
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #9 Marla Singer dedi: Cold War'ın fiziği MW'nin 3 gömlek altında kalır. Ayrıca silahlar vb. MW'ye göre çok kötü. Genişletmek için tıkla... Sadece fikrimi söyledim.
Marla Singer dedi: Cold War'ın fiziği MW'nin 3 gömlek altında kalır. Ayrıca silahlar vb. MW'ye göre çok kötü. Genişletmek için tıkla... Sadece fikrimi söyledim.
SemperFidelis Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer Adana 4 Ocak 2021 #10 Sağolun. Çoğunluk MW'yi gösteriyor. O yüzden MW alacağım. Teşekkürler.