peki sizce hikaye modu mu indireyim yoksa online yeterlimidir?Mw3 güzel ben olsam onu indirirdim.
2. oyunu oynadığın için 3. oyundan devam etmek daha iyi olur.Arkadaşlar Xbox Game Pass sahibiyim ve Game Pass'ta Call of Duty Modern Warfare 3 ve Call of Duty Black Ops 6 var. Galiba ikisi de yeni internetten araştırdım güzele benziyorlar ama bana biraz aynı gibi geldi bir diğeri için 100+ GB ekstradan indirmeye gerek var mı? Kısacası sorduğum şu: Ben öyle aimi çok II olan birisi değilim ama CoD oyunlarına da başlamak istiyorum. (Önceden Modern Warfare 2 vb. gibi oyunları oynadım.) Bu ikisi arasından hangisini önerebilirsiniz?
İkisinide oynadım. Net Black Ops 6.(Hikaye modu için konuşuyorum.)Arkadaşlar Xbox Game Pass sahibiyim ve Game Pass'ta Call of Duty Modern Warfare 3 ve Call of Duty Black Ops 6 var. Galiba ikisi de yeni internetten araştırdım güzele benziyorlar ama bana biraz aynı gibi geldi bir diğeri için 100+ GB ekstradan indirmeye gerek var mı? Kısacası sorduğum şu: Ben öyle aimi çok II olan birisi değilim ama CoD oyunlarına da başlamak istiyorum. (Önceden Modern Warfare 2 vb. gibi oyunları oynadım.) Bu ikisi arasından hangisini önerebilirsiniz?
İkisinide indirin bence hikaye hep benzer şeyler ama 10 saatten az sürüyor.peki sizce hikaye modu mu indireyim yoksa online yeterlimidir?
Yani napayım modern coddan çok anlamıyorum yardım dileniyorum resmen
Valla ben battlefield 1 seviyorum hatta baya bi sevdiğim bir oyun o savaş, grafikler sesler efektler beni adeta büyülüyor ama yeni bir oyun oynamak daha iyi bir tercih olabilir. Hem duyduğum kadarıyla onlinesi daha kapsamlı Black Ops 6 nın. Yeni oyun olmasıda güzel bir deneyim sunabilir. Not ettim sağol.İkisinide oynadım. Net Black Ops 6.
Çok daha iyi ve yaratıcı görevleri var. MW3 battlefield çakması olmuş, orjinal COD deneyimini oyunun yarısı veriyor. Diğer yarısı ise Battlefield 1 gibi.
Benim Online ile işim olmadığı için sadece hikayesini indirip, bitirdim. İkisi birlikte 120GB civarı filandı.peki sizce hikaye modu mu indireyim yoksa online yeterlimidir?
Yani napayım modern coddan çok anlamıyorum yardım dileniyorum resmen
Online için mw3 önde bence hocam.İkisinide oynadım. Net Black Ops 6.(Hikaye modu için konuşuyorum.)
Çok daha iyi ve yaratıcı görevleri var. MW3 battlefield çakması olmuş, orjinal COD deneyimini oyunun yarısı veriyor. Diğer yarısı ise Battlefield 1 gibi.
Yani hocam COD oyunları Battlefield 1 gibi savaş alanı değiller. Operasyon tarzı oyunlar ama COD MW 3 cidden Warzone üzerine yapılmış bir his veriyor. Açık dünyaya salıyor sizi ve "3 tane şunu patlat, 3 tane şunu çal, şuraya git." gibi görevler veriyor. Etrafta "+4 Boost silah" gibi şeyler çıkıyor, Online mod gibi sanki. Black Ops 6'da bu şeyler yok.Valla ben battlefield 1 seviyorum hatta baya bi sevdiğim bir oyun o savaş, grafikler sesler efektler beni adeta büyülüyor ama yeni bir oyun oynamak daha iyi bir tercih olabilir. Hem duyduğum kadarıyla onlinesi daha kapsamlı Black Ops 6 nın. Yeni oyun olmasıda güzel bir deneyim sunabilir. Not ettim sağol.
Oynamadım online.Online için mw3 önde bence hocam.