CoD Modern Warfare 600TL'ye değer mi?

ismetK0

Hectopat
Online'ı oynamak istiyorum hikayesine ve ara sahnelerine vs. baktım gerçekten çok hoş ne diyorsunuz alınır mı?

Online'ı oynamak istiyorum hikayesine ve ara sahnelerine vs. baktım gerçekten çok hoş ne diyorsunuz alınır mı?
Cok oynarsaniz deyebilir ama hikaye oynamak istediginiz icin aliyosaniz almayin hikaye cok kisa alicaksaniz online oynicaksaniz alin ben online i icin almistim rahat 300 400 saat oynarsiniz.Ek olarak Steam den degilde battlenet den bakin indirimlere orda 200 tl ye dusuyor.

Tam olarak hangi oyundan bahsediyorsunuz? 2019 mu 2022 mi? Eğer benim gibi uzun süregelen CoD oyunculuğunuz yoksa, evet alınıp oynanabilir. Ama ben çocuk yaşımdan itibaren 6v6 multiplayer CoD oynuyor olmama rağmen artık yüzüne bakmıyorum CoD'un çünkü oyun resmen şikeli, gamepad kullanan oyuncuların yasal bir aimbota sahip olduğu vaziyette resmen. İyi oynadığınız için cezalandırıldığınız bir oyun.

Hocam 2022 oyunundan bahsediyorum ve dediklerinize de katılıyorum ama bilemiyorum hem online hem de story için 600tl değer gibi geldi bilemedim.

reis sorgulamadan al fiyatı şuan cok iyi indirimden sonra zaten zam gelecek steame multisi acayip sarıyor

Online gömerim diyorsan değer. Lakin benim tavsiyem, bu sene yeni CoD oyunu çıkacak, biraz bekle fiyatı çok yüksek olmazsa onu al.

Hocam hiç daha uygun bir fiyat ile çıkış yapacağını sanmıyorum. Zaten RDR dahil olmak üzere çoğu oyun dünyanın parası olacak zam ile bu saatten sonra AAA oyunlar 1K TL altı olması çok zor bana kalırsa.

Yapıştırın o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…