Çözüldü CoD Modern Warfare Akıcılık Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BATORYA

Kilopat
Merhaba dostlar. Bahsi geçen oyunda Vsyn-C kapalıyken 70-80 FPS arası oyunun multiplayer modunu oynayabiliyorum. Oyuna başladığımda inanılmaz akıcılık kaybı oluyor FPS düşmüyor ama oyun tekliyor. Warzone modunda ise bu sorunu yaşamıyorum. Vsyn-C açınca monitör 60 Hz olduğu için 60 FPS'e sabitliyor ve oyun akıcı oluyor ama bu sefer de FPS 59'a düşünce yine tekliyor. Bunun bir çözümü var mıdır oyundan zevk alamıyorum ya.

Çözüm
Sorunum çözülmüştür. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar ekran kartı panelinden oyuna kare sınırı koyarsa yeterli olur. Vsyn-c açarsanız tekletiyor bu bakımdan kapalıda tutunuz.
Merhaba dostlar. Bahsi geçen oyunda Vsyn-C kapalıyken 70-80 FPS arası oyunun multiplayer modunu oynayabiliyorum. Oyuna başladığımda inanılmaz akıcılık kaybı oluyor FPS düşmüyor ama oyun tekliyor. Warzone modunda ise bu sorunu yaşamıyorum. Vsyn-C açınca monitör 60 Hz olduğu için 60 FPS'e sabitliyor ve oyun akıcı oluyor ama bu sefer de FPS 59'a düşünce yine tekliyor. Bunun bir çözümü var mıdır oyundan zevk alamıyorum ya.
Grafik ayarlarını düşür az bir şey.

Ben 1050Ti, I5-8400, 16GB Ram ile en düşük ayarlarda 1760 çözünürlüklü ayarda oynuyordum. 80-90 alıyordum Warzone'da. Oyunun sistem gereksinimleri de ağır biraz.
Dostum burada sorun oyunun ağır olup olmaması değil ki. Haklısın oyun ağır bir oyun ama sistemim oyuna yeterli dediğim gibi 70-80 FPS arasında oynuyorum. Warzone modunda o kadar oyuncu olmasına rağmen böyle bir sorun yaşamıyorum.

Oyuna ilk girdiğinde yukarıda yükleme çıkıyor mu?
Yükleme sorunsuz gerçekleşiyor ve optimize ediyor.
1080 Çözünürlük en yüksek ayarlarda 70-100 arası oynuyorum.MSI Afterburner ile oyun içi değerlerinizi paylaşın lütfen.
Elbette hocam birazdan atıyorum.
1080 Çözünürlük en yüksek ayarlarda 70-100 arası oynuyorum.MSI Afterburner ile oyun içi değerlerinizi paylaşın lütfen.
Bu şekil dostum.

Dosya Ekleri

• offofsd.png
    offofsd.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı