4 423371 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 5 7 Kasım 2023 #11 Prime777 dedi: Yeni bir oyun cikti. Modern Warfare 3 diye. Reboot, yani ismi ve karakterler ayni ama farkli hikaye. Onu yazdim bu konuya. Remastered degil, reboot. Yeniden yapim farkli oyun yani. Genişletmek için tıkla... Hocam link atma şansınız var mı ben baktım bulamadım.
Prime777 dedi: Yeni bir oyun cikti. Modern Warfare 3 diye. Reboot, yani ismi ve karakterler ayni ama farkli hikaye. Onu yazdim bu konuya. Remastered degil, reboot. Yeniden yapim farkli oyun yani. Genişletmek için tıkla... Hocam link atma şansınız var mı ben baktım bulamadım.
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #12 423371 dedi: Hocam link atma şansınız var mı ben baktım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
423371 dedi: Hocam link atma şansınız var mı ben baktım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #13 Seri yılan hikayesine döndü. Açıkçası hiç ilgimi çekmiyor.