Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.139 Makaleler 26 Çözümler 520 24 Haziran 2020 #11 Hocam bir şey yapmanıza gerek yok. Adamlar sonuçta ücretsiz sunmuş herkes oynuyor, burada kimse enayi yerine koyulamaz. Çok para vermek istiyorsanız oyun içi bir sürü satın alımlar var, paranızı oraya harcayabilirsiniz.
Hocam bir şey yapmanıza gerek yok. Adamlar sonuçta ücretsiz sunmuş herkes oynuyor, burada kimse enayi yerine koyulamaz. Çok para vermek istiyorsanız oyun içi bir sürü satın alımlar var, paranızı oraya harcayabilirsiniz.
Burak2050 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 89 24 Haziran 2020 #12 otantikçocuk32 dedi: Hayır yani adama ben CoD Warzone oynuyorum deyince o da bir oyunun bedava verilen versiyonunu mu oynayacaksın derse ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Warzone deyince herkes bedava olanı anlar eğer CoD MW 2019 derseniz paralı olan.
otantikçocuk32 dedi: Hayır yani adama ben CoD Warzone oynuyorum deyince o da bir oyunun bedava verilen versiyonunu mu oynayacaksın derse ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Warzone deyince herkes bedava olanı anlar eğer CoD MW 2019 derseniz paralı olan.