ErhanEmre Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 20 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Call of Duty: Modern Warfare Remastered oyununu almak istiyorumda acaba multiplayer serverları dolu mudur? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar, Call of Duty: Modern Warfare Remastered oyununu almak istiyorumda acaba multiplayer serverları dolu mudur? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Ocak 2021 #2 Oyun çok tutmadı bence dolu değildir.
midajax Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #3 ErhanEmre dedi: Merhaba arkadaşlar, Call of Duty: Modern Warfare Remastered oyununu almak istiyorumda acaba multiplayer serverları dolu mudur? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Multiplayer serverlarında çok az kişi oynuyor.Eğer Multiplayer CoD oyunu oynamak istiyorsan sana WWII ve Black Ops 3 öneririm.Eğer modern warfare serisi oynamak istiyorsan en çok oyuncusu olan CoD Modern Warfare 2 Multiplayer Dosya Ekleri cod online.png 149,9 KB · Görüntüleme: 200
ErhanEmre dedi: Merhaba arkadaşlar, Call of Duty: Modern Warfare Remastered oyununu almak istiyorumda acaba multiplayer serverları dolu mudur? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Multiplayer serverlarında çok az kişi oynuyor.Eğer Multiplayer CoD oyunu oynamak istiyorsan sana WWII ve Black Ops 3 öneririm.Eğer modern warfare serisi oynamak istiyorsan en çok oyuncusu olan CoD Modern Warfare 2 Multiplayer
ErhanEmre Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 21 Ocak 2021 #4 Almışken güncel bir oyun almaya karar verdim modern warfare 2019 sw lerimi yoksa cold war sw lerimi daha çok oyunculu acaba
Almışken güncel bir oyun almaya karar verdim modern warfare 2019 sw lerimi yoksa cold war sw lerimi daha çok oyunculu acaba
midajax Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #5 ErhanEmre dedi: Almışken güncel bir oyun almaya karar verdim modern warfare 2019 sw lerimi yoksa cold war sw lerimi daha çok oyunculu acaba Genişletmek için tıkla... yukarıda paylaştığım fotoğraf modern warfare ortalama oyuncu sayısı.Günlük ortalama 50 kişi bence çok az alma derim.
ErhanEmre dedi: Almışken güncel bir oyun almaya karar verdim modern warfare 2019 sw lerimi yoksa cold war sw lerimi daha çok oyunculu acaba Genişletmek için tıkla... yukarıda paylaştığım fotoğraf modern warfare ortalama oyuncu sayısı.Günlük ortalama 50 kişi bence çok az alma derim.
ErhanEmre Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 25 Ocak 2021 #6 Cold war dada mı az oyunca var?
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.502 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #7 Cold War yeni oyun. Oyuncusu çoktur ve zaten aktif olarak Warzone modu çok oynanıyor.
ErhanEmre Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #8 COD cold war aldım modern warfare 2019 un klidi açıldı, cold warı alınca diğerini hediye veriyorlar galiba
COD cold war aldım modern warfare 2019 un klidi açıldı, cold warı alınca diğerini hediye veriyorlar galiba