CoD: Modern Warfare serisi alınır mı?

Makaleler
1
Eski olan seriden bahsediyorum. 2007,2009 ve 2011 de çıkan 3 oyunluk seri. Şu an indirimde ama çok eski hissettirir mi bilemedim. Tavsiye eder misiniz?

Windows 10'da sorun oluyor mu? Bully gibi.

MW serisi kesinlikle oynanmali. Tabii ki eski oyunlar olduğu için 10 sene önceki zevki almak mümkün değil ama bu sizi engellememeli. Remaster konusunu bilmiyorum.

Ayrıca diğer CoD oyunlarını da vakti geldiğinde oynamayı düşünüyorsanız önce 1 ve 2'yi oynayın derim.

Eski hissetseniz bile konu çok iyi olduğu için bence sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum.

İlk oyunun remastered olanını oynayın. Onun için de Infinite Warfare Digital Legacy alın yanına MW1 remastered veriyor. Yalnız MW1 remastered oynadıktan sonra MW2 biraz eski geliyor, haberiniz olsun. Onun dışında WW2'de alınabilir.

WW2'ye yıllardır gelen bir hevesim olduğu için 1 gün önce satın aldım. Modern Warfare serisini de eski oyunların paket halinde satılan şekliyle komple aldım, DMC5 bitinceye başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…