lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 4 Temmuz 2022 #1 CoD Modern Warfare ve CoD Cold War ikisinin de fiyatı 300 lira. Hangisini alayım? Neden? Şimdiden teşekkürler.
CoD Modern Warfare ve CoD Cold War ikisinin de fiyatı 300 lira. Hangisini alayım? Neden? Şimdiden teşekkürler.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 4 Temmuz 2022 #2 Modern warfarede hikaye modu yoktu sanırsam. Cold War alırdım ben hem zombi modu hem hikaye modu ve multiplayer var.
Modern warfarede hikaye modu yoktu sanırsam. Cold War alırdım ben hem zombi modu hem hikaye modu ve multiplayer var.
lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 4 Temmuz 2022 #3 BitikBirİnsanEvladı dedi: Modern warfarede hikaye modu yoktu sanırsam. Cold War alırdım ben hem zombi modu hem hikaye modu ve multiplayer var. Genişletmek için tıkla... Hocam, hikaye modu 300 lira, çevrimici bedava diye biliyorum.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Modern warfarede hikaye modu yoktu sanırsam. Cold War alırdım ben hem zombi modu hem hikaye modu ve multiplayer var. Genişletmek için tıkla... Hocam, hikaye modu 300 lira, çevrimici bedava diye biliyorum.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 4 Temmuz 2022 #4 Modern Warfare adı üstünde modern savaşı ele alırken Cold War soğuk savaş dönemini ele alıyor. Ben olsam Cold War alırdım.
Modern Warfare adı üstünde modern savaşı ele alırken Cold War soğuk savaş dönemini ele alıyor. Ben olsam Cold War alırdım.