esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.171 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #11 2007'de çıkan "Call of Duty 4: Modern Warfare" yani adı üstünde "Call of Duty 4" 2019'da çıkan direkt "Call of Duty: Modern Warfare"
2007'de çıkan "Call of Duty 4: Modern Warfare" yani adı üstünde "Call of Duty 4" 2019'da çıkan direkt "Call of Duty: Modern Warfare"
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 29 Ekim 2021 #12 Daryl1dx dedi: Oda olabilir hocam. Doğru da olabilir aslında düşündüm de. Reboot: Serinin komple yeniden başlanması. Remake: Sadece bir oyunun yeniden başlanması. Olabilir Genişletmek için tıkla... Önceki bölümleri hiçe saydığına göre, bu oyun reboot oluyor hocam.
Daryl1dx dedi: Oda olabilir hocam. Doğru da olabilir aslında düşündüm de. Reboot: Serinin komple yeniden başlanması. Remake: Sadece bir oyunun yeniden başlanması. Olabilir Genişletmek için tıkla... Önceki bölümleri hiçe saydığına göre, bu oyun reboot oluyor hocam.
O Osmik41 Megapat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 303 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #13 Daryl1dx dedi: Aynen öyle. Dediğim gibi, "Remake" olan hali. Tamamen yenilenmiş hali. Genişletmek için tıkla... Remake olamaz çünkü aynı oyunun özellikleri arttırılmış hali değil başka bir oyun Daryl1dx dedi: Oda olabilir hocam. Doğru da olabilir aslında düşündüm de. Reboot: Serinin komple yeniden başlanması. Remake: Sadece bir oyunun yeniden başlanması. olabilir Genişletmek için tıkla... Belki reboot olabilir fakat hikayesi ilk oyunun da öncesini anlatıyor.
Daryl1dx dedi: Aynen öyle. Dediğim gibi, "Remake" olan hali. Tamamen yenilenmiş hali. Genişletmek için tıkla... Remake olamaz çünkü aynı oyunun özellikleri arttırılmış hali değil başka bir oyun Daryl1dx dedi: Oda olabilir hocam. Doğru da olabilir aslında düşündüm de. Reboot: Serinin komple yeniden başlanması. Remake: Sadece bir oyunun yeniden başlanması. olabilir Genişletmek için tıkla... Belki reboot olabilir fakat hikayesi ilk oyunun da öncesini anlatıyor.